ABOUT ME

Καλώς ήρθατε στο blog μου!  Είμαι η Κατερίνα ή αλλιώς μια Μαμά για σπίτι. Τι πρέπει να κάνεις για να είσαι μαμά για.. σπίτι; Τα γαλλικά και το πιάνο πάντως δεν αρκούν! Χρειάζεσαι κέφι, υπομονή, επιμονή, αρκετή τρέλα και αγάπη χωρίς όρια… Μαζί με αυτά, μερικές γνώσεις μαγειρικής, χειροτεχνίας, κατασκευών, διακόσμησης, μερεμετιών, παιδαγωγού, ψυχολόγου, μοδίστρας και όλων αυτών των απλών, καθημερινών πραγμάτων που όλες μας έχουμε εντρυφήσει!
Από πολύ μικρή μου άρεσε να καταγίνομαι με την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, παρακολουθώντας και βοηθώντας τη μαμά μου. Η αγάπη αυτή για ό,τι έχει να κάνει με την κουζίνα με ακολουθεί μέχρι σήμερα, με μόνο πρόβλημα... το συμμάζεμα μετά τη δημιουργία!
Μια άλλη αγάπη που με ακολουθεί από τα παιδικά μου χέρια είναι οι κατασκευές. Έχω πάρα πολλές αναμνήσεις από καλοκαίρια στην εξοχή που μαζεύαμε υλικά από τη φύση και μετά στο σπίτι τα μεταμόρφωνα. Φλοιοί δέντρων γίνονταν κορνίζες, πετρούλες βάφονταν, φύλλα ξερά στόλιζαν κάρτες. Πλέον στις κατασκευές, που στον ελεύθερο χρόνο μου κάνω, έχω πολύτιμους βοηθούς τα κοριτσάκια μου.
 Σε μια προσπάθεια να γίνω μια καλύτερη μαμά για σπίτι,  να μάθω περισσότερα από άλλες μαμάδες, αλλά και να μοιραστώ τη δική μου εμπειρία από τη ζωή μου σαν μαμά δυο απίθανων κοριτσόπουλων, έφτιαξα αυτό εδώ το μπλογκ . Εδώ μπορεί κανείς να βρει συνταγές, κατασκευές, τις ιστορίες μας και σκέψεις, πολλές σκέψεις. 
Εκτός βέβαια από μαμά, είμαι και σύζυγος ενός υπερβολικά υπομονετικού ανθρώπου, που αντέχει τρεις γυναίκες μέσα στο σπίτι.
 Πριν γίνω μαμά, ήμουν η δεύτερη από πέντε αδέρφια. Πέρασα πολύ όμορφα παιδικά χρόνια με αρκετές μετακινήσεις, από την Αθήνα στη Ναύπακτο, στον Πειραιά, στο Λονδίνο και κατέληξα σε μια εξοχική περιοχή στα νότια της Αττικής, από όπου έφυγα όταν παντρεύτηκα. Πλέον ζω με τον άντρα μου και τις δύο κόρες μου κοντά στη θάλασσα.
Σπούδασα  στη Νομική και ασκώ τη δικηγορία τα τελευταία  χρόνια. 
Το Δεκέμβριο του 2016 εκδόθηκε από τις εκδόσεις Άθως παιδικά το πρώτο μου βιβλίο με κατασκευές για παιδιά "Χριστούγεννα στη Βηθλεέμ". Ένα κρυφό όνειρο έγινε ξαφνικά πραγματικότητα...
Οι εμπειρίες που έχω ζήσει μέχρι τώρα έχουν διαμορφώσει την κοσμοθεωρία μου, τις απόψεις μου για ό,τι έχει να κάνει με την καθημερινότητα, αλλά και τα πιο γενικά θέματα, ενώ με έχουν κάνει την Κατερίνα που είμαι σήμερα.
Μου αρέσει διαρκώς να ανακαλύπτω δεξιότητες μου και ταλέντα, τα οποία προσπαθώ να καλλιεργώ, για να γίνω καλύτερη μαμά, καλύτερη σύζυγος, καλύτερη φίλη, καλύτερος άνθρωπος.
Εκτός από τη δουλειά μου, αγαπώ το χορό, τα ταξίδια, το blogging, το πλέξιμο, τις χειροτεχνίες και φυσικά, ό,τι έχει να κάνει με την κουζίνα!
Μαζί με όλα αυτά που γεμίζουν την καθημερινότητα μου, εδώ μοιράζομαι τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μου, για κάθε τι που συναντώ στη δουλειά, στο λεωφορείο, στο σπίτι, στις παιδικές χαρές, στην εκκλησία και στις παρέες μου.
Χαίρομαι που είστε εδώ και σίγουρα έχουμε να πούμε πολλά! 
Μπορείτε να γραφτείτε στο newsletter για να μαθαίνετε τα νέα μας.
 Αν θέλετε να μιλήσουμε , μπορείτε  εκτός από τα σχόλιά σας εδώ να μου στείλετε email  ή να  αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook
Καλή περιήγηση!
Σας φιλώ!!!


COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.