ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ - ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2018, θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα από τα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια που είχα τη χαρά να κάνω, μαζί με την φίλη blogger Σωτηρία από το My little world , στο ζεστό και φιλόξενο Πολυχώρο Μεταίχμιο στις 15 Δεκεμβρίου.Σε ένα άκρως εορταστικό και χριστουγεννιατικο κλίμα  μαζί με τη Σωτηρία διαβάσαμε το διασκεδαστικο παραμύθι "Φωτογραφία με τον Άη Βασίλη" του Πήτερ Μπέντλι. Πάντα μου αρέσουν οι παιδικές φατσουλες την ώρα που διαβάζουμε ένα παραμύθι και αυτή τη φορά ήταν και πάλι μια απόλαυση !Στη συνέχεια όλοι μαζί, παιδιά και γονείς φτιάξαμε τη δική μας χριστουγεννιάτικη κορνίζα. Κουδουνάκια,   κορδέλες και άπειρη χρυσόσκονη γέμισαν όλο το χώρο,  χαρίζοντας πολλές όμορφες και δημιουργικές στιγμές σε όλους μας!
 Χάρηκα ιδιαίτερα το γεγονός πως οι γονείς συμμετείχαν πάρα πολύ ενεργά και δημιούργησαν κι εκείνοι μαζί με τα παιδιά .


Εξαιρετική ήταν και πάλι η συνεργασία με τους ανθρώπους των εκδόσεων Μεταίχμιο, τους οποίους και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.
Ιδιαίτερη μνεία οφείλω να κάνω στο χορηγό μας All for office, για την εξαιρετική ποιότητα των υλικών τους, αλλά και για την άψογη συνεργασία .Στο site τους μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το γραφείο και την οργάνωση του, αλλά και πάρα πολλές ιδέες για πρωτότυπα δώρα και όλα τα υλικά για τις DIY δημιουργίες σας.


Εύχομαι πολλές τέτοιες όμορφες μέρες για το 2019 και σίγουρα θα ξαναανταμώσουμε!

Καλή χρονιά με υγεία!

Σας φιλώ!You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.