ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΒΙΤΡΩ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα δεν μπορώ να μην ανεβάσω μια κατασκευή με αγγελάκια! Αυτή τη φορά , με αφορμή το χριστουγεννιάτικο βιβλίο της σειράς "Πρωτότυπες Κατασκευές και Ιδέες με απλά υλικά" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χατζηλάκος, το αγγελάκι μου έγινε σαν κάρτα με βιτρώ.
Χρησιμοποιώντας το πατρόν που συνοδεύει το βιβλίο και με μόλις τρία υλικά , που έτσι κι αλλιώς υπήρχαν στο συρτάρι μας, φτιάξαμε με τα κορίτσια αυτή την καρτούλα.
Πάμε να δούμε πώς γίνεται!

ΥΛΙΚΑ
1 χρωματιστό χαρτόνι κανσόν
1 φύλλο διαφάνειας κομμένο στη μέση
μαρκαδοράκι περιγράμματος βιτρώ
κόλλα, ψαλίδι
κορδέλα, κουδουνάκια, χριστουγεννιάτικα σχεδιάκιαΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ

Χρησιμοποιώντας το πατρόν που συνοδεύει το βιβλίο, σχεδιάζουμε το περίγραμμα από το αγγελάκι.
Αφήνουμε να στεγνώσει καλά το περίγραμμα. Αν θέλουμε χρωματίζουμε, εμείς προτιμήσαμε να το αφήσουμε έτσι, μας άρεσε καλύτερα το αποτέλεσμα.
Τσακίζουμε στη μέση το κανσόν και στην μια πλευρά κόβουμε το εσωτερικό, ώστε να σχηματιστεί ένα παράθυρο.
Βάζουμε κόλλα στις άκρες και κολλάμε τη διαφάνεια με το σχηματισμένο αγγελάκι.
Στολίζουμε το εξωτερικό της κάρτας. Αν θέλουμε διπλώνουμε μια λευκή κόλλα Α4 και στην κολλάμε στο εσωτερικό της κάρτας.

Έτοιμη!
Πώς σας φαίνεται το φετινό μου αγγελάκι;Αν θέλετε μπορείτε να βρείτε το χριστουγεννιάτικο αυτό βιβλίο κατασκευών, μαζί με όλα τα υπόλοιπα της σειράς στο site των εκδόσεων Χατζηλάκος. Περιέχουν πολύ όμορφες και πρωτότυπες ιδέες κατασκευών και όλα τα βιβλία συνοδεύονται από πατρόν, για μεγαλύτερη ευκολία.

Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.