DIY ΣEΛIΔOΔEIKTEΣ SANTORO GORJUSS


Εδώ και πολύ καιρό στο σπίτι μας επικρατεί μια λατρεία για τη γνωστή πια σε όλους Santoro. Τσάντες, κασετίνες, κάρτες, παπούτσια, μπιζουτιέρες, τετράδια, παγούρια, δεν ξέρω και γω τι άλλο έχουμε με αυτά τα γλυκά μεν , χωρίς στόμα δε , κοριτσάκια. Ακόμα και η τούρτα της Κωνσταντίνας (από τα χέρια πάντα της Cookies bites) φέτος φυσικά είχε θέμα τη Santoro και ομολογουμένως έκανε πάταγο σε όλα τα κοριτσάκια που ήταν παρόντα, αλλά και σε όσα αργότερα είδαν τη φωτογραφία της. 
Επειδή λοιπόν η Κωνσταντίνα με παρακαλούσε πολύ καιρό να φτιάξουμε μια κατασκευή για το σχολείο, σκέφτηκα να αξιοποιήσουμε με λίγο διαφορετικό και δημιουργικό τρόπο τις άπειρες κάρτες που κυκλοφορούν στο σπίτι. Επιπλέον ήθελα να δοκιμάσω και πάλι μια ιδέα που είχα κάνει σε ένα από τα εργαστήρια για το πασχαλινό βιβλίο, με διαφανή ζελατίνα (αυτή που βάζουμε σαν κάλυμμα εξωφύλλου στις εργασίες για τη σχολή) και το χρώμα για γυαλί. Οι σελιδοδείκτες είναι πάντα χρήσιμοι αυτή την περίοδο και όχι μόνο κι έτσι βγάλαμε τα υλικά και ξεκινήσαμε.
Πάμε να δούμε πώς γίνεται λοιπόν!ΥΛΙΚΑ
κάρτες Santoro
1 διαφανή ζελατίνα
χρώμα για γυαλί (ή αλλιώς περίγραμμα για γυαλί)
περφορατέρ για χαρτί
κορδέλεςΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Αρχικά κόβουμε την κάρτα ορθογώνια γύρω από το κοριτσάκι.
Στο ίδιο ακριβώς μέγεθος κόβουμε και ένα κομμάτι από τη διαφανή ζελατίνα.
Βάζοντας έναν συνδετήρα στο πάνω ή στο κάτω μέρος συγκρατούμε μαζί την κάρτα με τη φιγούρα και τη ζελατίνα.
Η ζελατίνα πρέπει να είναι από πάνω από την κάρτα.
Με το χρώμα για γυαλί αρχίζουμε να σχεδιάζουμε το περίγραμμα από τη φιγούρα της κάρτας πάνω στη ζελατίνα. Μπορούμε να τονίσουμε και κάποιες λεπτομέρειες ή να κάνουμε μόνο το βασικό περίγραμμα, θα το δείτε αυτό πώς ταιριάζει κάθε φορά. Προσέχουμε να μην ακουμπήσουμε πάνω στο υγρό ακόμα χρώμα για να μην χαλάσει το σχέδιο. Αν πάλι ακουμπήσουμε, με ένα ελαφρά βρεγμένο πανάκι καθαρίζουμε εκεί που χάλασε το περίγραμμα και περνάμε πάλι από πάνω το χρώμα. Αφήνουμε να στεγνώσει καλά.
Με το περφορατέρ κάνουμε μια τρύπα στη ζελατίνα και την κάρτα, έτσι όπως είναι ενωμένες. Περνάμε τις κορδέλες και κάνουμε έναν κόμπο.
Έτοιμο!Πώς σας φαίνεται; Αν κι εσείς έχετε Santoro-πληκτα κορίτσια (ή αν κι εσείς τα αγαπάτε), είμαι σίγουρη πως θα ενθουσιαστούν με αυτή την απλή κατασκευή. Επίσης είναι πάρα πολύ ωραία ιδέα για δωράκι σε πάρτι με θέμα Santoro (ένα θέμα που θα φορεθεί πολύ φέτος! )


Καλές κατασκευές!Σας φιλώ!

You May Also Like

2 σχόλια

  1. ανυπομονω να ξεκινησω τετοιες κατασκευες παρεα με τη μπεμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω!!! υπεροχη ιδεα! και θα τη λατρεψει κ η μικρη μου που εχει τρελα με τα Σαντορο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.