ΔIABAZOYME - AIXMHPA ANTIKEIMENAΝομίζω ότι έχω γράψει πάρα πολλές φορές πόσο μου αρέσουν τα "μαύρα" μυθιστορήματα: αστυνομικά, μυστηρίου, ψυχολογικά κλπ κλπ. Τρελαίνομαι να τα διαβάζω και όταν δεν έχω χρόνο να αφοσιωθώ, αποφεύγω να ξεκινάω γιατί δεν έχω σταματημό! Στις διακοπές λοιπόν, που οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί και μπορώ να καθίσω και λίγο παραπάνω το βράδυ είναι ευκαιρία.

Τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" είναι ένα βιβλίο σκληρό, μιας και πραγματεύεται την άρρωστη πραγματικότητα στις σχέσεις μιας δυσλειτουργικής οικογένειας, αλλά και την υποκρισία και τις αγκυλώσεις μιας ολόκληρης κοινωνίας μιας μικρής πόλης.

Η δημοσιογράφος Καμίλ Πρίκερ επιστρέφει στην γενέτειρα πόλη της και στο σπίτι της πάμπλουτης μητέρας της, για να καλύψει δημοσιογραφικά την εξαφάνιση δύο μικρών κοριτσιών. Η αστυνομική έρευνα φαίνεται αδιέξοδη, αλλά η Καμίλ ξαναγυρίζοντας εκεί, ξαναζεί την προσωπική της κόλαση, που έζησε σαν παιδί και σαν έφηβη, αλλά έχει σημαδέψει για πάντα το σώμα και την ψυχή της μέχρι σήμερα.

Η υπόθεση είναι ανατρεπτική μέχρι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και σε συνεπαίρνει. Αν σας αρέσουν κι εσάς τα ψυχολογικά θρίλερ, σας το προτείνω.

Μπορείτε  να το βρείτε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο στα βιβλιοπωλεία, αλλά και στο site των εκδόσεων.

Καλά  αναγνώσματα!
Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.