ΔIABAZOYME - ΣEPΓOYΦ XOΛMΣ: ΔYO NTETEKTIB KAI MIΣOΣ


Είναι γεγονός ότι η Κωνσταντίνα έχει εθιστεί στα βιβλία μυστηρίου. Μη δει κατασκόπους και ντετέκτιβ στο εξώφυλλο, αμέσως να το πάρει  Έτσι η βιβλιοθήκη μας έχει γεμίσει με νέες προσθήκες και σήμερα θέλω να σας μιλήσω για μια από αυτές.

Πρόκειται για τη νέα σειρά "Λέσχη Μυστηρίου Σεργουφ Χολμς". Εμείς διαβάσαμε το πρώτο βιβλίο της σειράς "Δύο ντετέκτιβ και μισός".

Ο Ντιέγκο και η Τζούλια θέλουν να αποκτήσουν ένα σκυλάκι και τελικά η ευχή τους πραγματοποιείται. Την πρώτη φορά όμως που βγαίνουν βόλτα στο πάρκο, κάποιος το βάζει σε έναν σάκο κι εξαφανίζεται. Αν δεν βρουν τον Σέργουφ θα μείνουν χωρίς σκύλο και επιπλέον οι γονείς τους θα θυμώσουν πολύ... Αυτά είναι τα στοιχεία!
Ο απαγωγέας έχει ένα γρήγορο αυτοκίνητο και ίσως έναν πεινασμένο κροκόδειλο…
Εδώ μυρίζει μυστήριο!

Ένα πολύ ευκολοδιαβαστο και ενδιαφέρον βιβλίο, μια πολύ ωραία εναλλακτική για ήσυχο μεσημέρι, που θα κρατήσει συντροφιά στα παιδιά! Μέσα στο βιβλίο οι μικροί ντετέκτιβ θα βρουν ταυτότητες για να γίνουν κι εκείνοι μέλη της λέσχης μυστηρίου, για ακόμα περισσότερο παιχνίδι!

Μπορείτε να βρείτε όλη τη σειρά από τις εκδόσεις Διόπτρα σε όλα τα βιβλιοπωλεία, αλλά και στο dioptra.gr .

Σας φιλώ! 

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.