4+1 AΓAΠHMENA ΠAPAMYΘIA - EKΔOΣEIΣ METAIXMIOΤο τελευταίο διάστημα η βιβλιοθήκη μας έχει γεμίσει νέα βιβλία , το ένα πιο όμορφο από το άλλο! Τα περισσότερα σας τα έχω δείξει και στον λογαριασμό μου στο instagram, αλλά σήμερα θέλω να σας τα δείξω και πιο αναλυτικά, αλλά και να σας δώσω την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από αυτά.

Ξεχωρίσαμε με τα κορίτσια το βιβλίο "Πόσο υπέροχο πλάσμα θα γίνεις" και δεν χάνουμε ευκαιρία να το διαβάζουμε ξανά και ξανά. Αυτό το βιβλίο, χωρίς να γίνεται γλυκανάλατο, καταφέρνει να αποτυπώσει τόσο με τα λόγια , όσο και με την εικονογράφηση, όλα όσα οι γονείς σκεφτόμαστε για τα παιδάκια μας. Από τόσα δα μωράκια, μέχρι που μεγαλώνουν σε αυτά τα υπέροχα ξεχωριστά πλασματάκια, που όλοι αγαπάμε.Όποτε έχουμε περιπετειώδη διάθεση, ανοίγουμε το "Ελαφοκάραβο". Μπαρκάρουμε κι εμείς με τον περίεργο αλεπούδο, τα περιστέρια και τα ελάφια φυσικά, στο Ελαφοκάραβο και ξεκινάμε να ανακαλύψουμε ένα κρυμμένο νησί και να ζήσουμε νέες περιπέτειες, ψάχνοντας απαντήσεις σε χίλιες δυο ερωτήσεις. Η εικονογράφηση αυτού του βιβλίου είναι απλά μαγευτική! Κάθε σελίδα είναι ένας πίνακας ζωγραφικής.
Ο "Σαλιγκαγκάριν" μας πήρε μαζί του μέχρι το φεγγάρι, σε μια απίστευτη περιπέτεια , γεμάτη δράση και ανατροπές.Κι επειδή αγαπάμε τους μύθους, ιδίως αυτούς που προέρχονται από την νεοελληνική παράδοση και μιλούν για γοργόνες και νεράιδες, αγαπήσαμε το "Πετροκάραβο". Ένα από τα βιβλία μιας εξαιρετικής και πολύ ιδιαίτερης σειράς, αφού είναι γραμμένα σε έμμετρο δεκαπεντασύλλαβο, που θυμίζει στ' αλήθεια δημοτικό τραγούδι. Όλα τα βιβλία της σειράς είναι ξεχωριστά και θα τα αγαπήσουν τόσο τα παιδιά, όσο κι εσείς.Τέλος, τα Χριστούγεννα δεν είναι μακριά και όταν η Πένι Πέπερ μας καλεί σε νέες χριστουγεννιάτικες περιπέτειες, εμείς δεν μπορούμε να αντισταθούμε! "Σαμποτάζ τα Χριστούγεννα" λοιπόν, η ολοκαίνουργια περιπέτεια της Πένι λοιπόν και η Κωνσταντίνα το έχει ήδη ξεκινήσει.
Αυτά κι άλλα πολλά ολοκαίνουργια βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και μπορείτε όλα να τα βρείτε στα βιβλιοπωλεία, αλλά και στο site των εκδόσεων.Εμείς σας δίνουμε την δυνατότητα να κερδίσετε 2 τυχεροί ένα αντίτυπο του βιβλίου "Το ελαφοκάραβο". Η διαδικασία του διαγωνισμού είναι γνωστή, αφού διαβάσετε προσεκτικά τους όρους του διαγωνισμού, συμπληρώνετε την φόρμα που ακολουθεί.

UPDATE 16/11/2017
Ο διαγωνισμός έληξε κι ευχαριστούμε για την μεγάλη συμμετοχή!
Νικήτριες είναι οι:
1. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΑΓΚΑ
2 . ΠΑΡΑΣΥΡΗ ΜΑΡΙΑ
Συγχαρητήρια και πάντα τυχερές!ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1.Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν σε δύο αναγνώστες του mamagiaspiti.gr από  ένα αντίτυπο του βιβλίου "ΤΟ ΕΛΑΦΟΚΑΡΑΒΟ" (Συγγραφέας Ντάσκα Σλέιτερ, Εικονογράφηση : Αδερφοί Φαν) .
2.Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από τις 7/11/2017 έως τις 15/11/2017 στις 23:59 μ.μ.
3. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από την Ελλάδα.
4. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η συμπλήρωση στη φόρμα Google, που ακολουθεί ,  των βημάτων που αναφέρονται δηλαδή:
α) Συμπλήρωση ονοματεπώνυμου
β) Συμπλήρωση έγκυρου mail, στο οποίο θα γίνει η ενημέρωση του νικητή . ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Παρακαλείσθε να συμπληρώνετε ένα email το οποίο να είναι έγκυρο και να ελέγχετε τακτικά, καθώς υπάρχει κίνδυνος να ακυρωθεί η συμμετοχή σας ή να επαναληφθεί η κλήρωση.

Συμμετοχές που δεν θα έχουν συμπληρώσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού ή θα τα έχουν συμπληρώσει ελλιπώς, δεν θα είναι έγκυρες.

Παραπάνω από μία συμμετοχές του ίδιου προσώπου δεν λαμβάνονται υπόψιν.

5. Προαιρετικά δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού στο Facebook, η οποία βρίσκεται εδώ .
6. Προαιρετικά Like στη σελίδα  Μαμά για σπίτι  και Εκδόσεις Μεταίχμιο στο Facebook.
7. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής Random.org μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
8. Οι νικητές θα είναι δύο και θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού "ΤΟ ΕΛΑΦΟΚΑΡΑΒΟ". 
9. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog mamagiaspiti.gr δεν φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
10. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής: Ο νικητής που κατοικεί στην Αττική  παραλαμβάνει το αντίτυπό του από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
Ο νικητής που κατοικεί στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβει ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο.
11. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email, στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Αν κάποιος δεν επικοινωνήσει μέσα σε 3 μέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί για εκείνον .Καλή επιτυχία σε όλους!

Σας φιλώ!

You May Also Like

4 σχόλια

 1. Υπέροχο δωρο για την κορούλα μου που λατρευει τα βιβλία!Ευχαριστουμε πολύ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστούμε πολύ για το εξαιρετικό δώρο ❤💛💜💚💙🌹🌹🌹

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευχαριστούμε πολύ για το εξαιρετικό δώρο ❤💛💜💚💙🌹🌹🌹

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ¨Όλα τα βιβλία είναι γοητευτικά και η παρουσίαση ελκυστική. Ευχαριστούμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας!

MAMA ON INSTAGRAM