ΔIABAZOYME - 4+1 AΓAΠHMENA ΠAPAMYΘIA - EKΔOΣEIΣ METAIXMIOΤο τελευταίο διάστημα η βιβλιοθήκη μας έχει γεμίσει νέα βιβλία , το ένα πιο όμορφο από το άλλο! Τα περισσότερα σας τα έχω δείξει και στον λογαριασμό μου στο instagram, αλλά σήμερα θέλω να σας τα δείξω και πιο αναλυτικά, αλλά και να σας δώσω την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από αυτά.

Ξεχωρίσαμε με τα κορίτσια το βιβλίο "Πόσο υπέροχο πλάσμα θα γίνεις" και δεν χάνουμε ευκαιρία να το διαβάζουμε ξανά και ξανά. Αυτό το βιβλίο, χωρίς να γίνεται γλυκανάλατο, καταφέρνει να αποτυπώσει τόσο με τα λόγια , όσο και με την εικονογράφηση, όλα όσα οι γονείς σκεφτόμαστε για τα παιδάκια μας. Από τόσα δα μωράκια, μέχρι που μεγαλώνουν σε αυτά τα υπέροχα ξεχωριστά πλασματάκια, που όλοι αγαπάμε.Όποτε έχουμε περιπετειώδη διάθεση, ανοίγουμε το "Ελαφοκάραβο". Μπαρκάρουμε κι εμείς με τον περίεργο αλεπούδο, τα περιστέρια και τα ελάφια φυσικά, στο Ελαφοκάραβο και ξεκινάμε να ανακαλύψουμε ένα κρυμμένο νησί και να ζήσουμε νέες περιπέτειες, ψάχνοντας απαντήσεις σε χίλιες δυο ερωτήσεις. Η εικονογράφηση αυτού του βιβλίου είναι απλά μαγευτική! Κάθε σελίδα είναι ένας πίνακας ζωγραφικής.
Ο "Σαλιγκαγκάριν" μας πήρε μαζί του μέχρι το φεγγάρι, σε μια απίστευτη περιπέτεια , γεμάτη δράση και ανατροπές.Κι επειδή αγαπάμε τους μύθους, ιδίως αυτούς που προέρχονται από την νεοελληνική παράδοση και μιλούν για γοργόνες και νεράιδες, αγαπήσαμε το "Πετροκάραβο". Ένα από τα βιβλία μιας εξαιρετικής και πολύ ιδιαίτερης σειράς, αφού είναι γραμμένα σε έμμετρο δεκαπεντασύλλαβο, που θυμίζει στ' αλήθεια δημοτικό τραγούδι. Όλα τα βιβλία της σειράς είναι ξεχωριστά και θα τα αγαπήσουν τόσο τα παιδιά, όσο κι εσείς.Τέλος, τα Χριστούγεννα δεν είναι μακριά και όταν η Πένι Πέπερ μας καλεί σε νέες χριστουγεννιάτικες περιπέτειες, εμείς δεν μπορούμε να αντισταθούμε! "Σαμποτάζ τα Χριστούγεννα" λοιπόν, η ολοκαίνουργια περιπέτεια της Πένι λοιπόν και η Κωνσταντίνα το έχει ήδη ξεκινήσει.
Αυτά κι άλλα πολλά ολοκαίνουργια βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και μπορείτε όλα να τα βρείτε στα βιβλιοπωλεία, αλλά και στο site των εκδόσεων.
Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.