MAΓEIPEYONTAΣ THN AΛΦABHTAΤι γίνεται όταν μια μαμά μαζεύει παιδιά κι ανήψια και μπαίνουν στην κουζίνα; Αλεύρι, ζάχαρη κι αυγά, φαντασία και πολύ κέφι, μπαίνουν όλα σε δράση και αρχίζει το παιχνίδι."Μαγειρεύοντας την άλφαβήτα" λοιπόν!
Κάθε κουλούρι που φτιάχνουν είναι κι ένα γράμμα, που γίνεται λέξεις, εικόνες, αναμνήσεις, παιχνίδι.
Με μικρά ευφάνταστα ποιηματάκια η Μαρία Βιγγοπούλου - Χύτα καταφέρνει να εντυπώσει στο μικρό αναγνώστη το κάθε γραμματάκι της αλφαβήτας, ενώ η υπέροχη (και πάλι) εικονογράφηση της Αγγελικής Δελεχά, ζωντανεύει το βιβλίο.Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν όμορφες δραστηριότες, αλλά και αυτοκόλλητα, για ακόμα περισσότερη διασκέδαση!Ένα πολύ όμορφο βιβλίο , κατάλληλο για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Τα πρωτάκια σας ειδικά θα το λατρέψουν, όπως κι η Ευαγγελίτσα μου και σίγουρα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν εργαλείο επανάληψης, χωρίς φυλλάδια και άλλες ασκήσεις, που ίσως ξενίζουν τα παιδιά. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άθως Παιδικά και  μπορείτε να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία και το site των εκδόσεων. Κι αν είστε τυχεροί, μπορεί να κερδίσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου, στον διαγωνισμό που ξεκινάει σήμερα. Η διαδικασία είναι γνωστή, αφού διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμπληρώνετε την φόρμα που ακολουθεί. 

UPDATE 24/10/2017
Ο διαγωνισμός έχει λήξει ! Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας!
Νικήτρια είναι η ΔΡΟΣΣΥΛΑ ΖΑΧΟΥ. Συγχαρητήρια και πάντα τυχερή!ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1.Οι εκδόσεις  Άθως Παιδικά  προσφέρουν σε έναν αναγνώστη του blog mamagiaspiti.gr  ένα αντίτυπο του βιβλίου: "Μαγειρεύοντας την Αλφαβήτα" της Μαρίας Βιγγοπούλου - Χύτα.
2.Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από τις 13/10/2017 έως τις 20/10/2017 στις 23:59 μ.μ.
3. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από την Ελλάδα.
4. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η συμπλήρωση στη φόρμα Google, που ακολουθεί ,  των βημάτων που αναφέρονται δηλαδή:
α) Συμπλήρωση ονοματεπώνυμου
β) Συμπλήρωση έγκυρου mail, στο οποίο θα γίνει η ενημέρωση του νικητή . 
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Παρακαλείσθε να συμπληρώνετε ένα email το οποίο να είναι έγκυρο και να ελέγχετε τακτικά, καθώς υπάρχει κίνδυνος να ακυρωθεί η συμμετοχή σας ή να επαναληφθεί η κλήρωση.

Συμμετοχές που δεν θα έχουν συμπληρώσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού ή θα τα έχουν συμπληρώσει ελλιπώς, δεν θα είναι έγκυρες.

Παραπάνω από μία συμμετοχές του ίδιου προσώπου δεν λαμβάνονται υπόψιν.

5. Προαιρετικά δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού στο Facebook, η οποία βρίσκεται εδώ.
6. Προαιρετικά Like στη σελίδα  Μαμά για σπίτι και Εκδόσεις Άθως  στο Facebook.

7. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής Random.org μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
8. Ο νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου "Μαγειρεύοντας την Αλφαβήτα".
9. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog mamagiaspiti.gr δεν φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
10. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει ως εξής: για το νικητή που κατοικεί εντός Αττικής θα πρέπει να παραλάβει από το κεντρικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Σταμούλη στην Αθήνα , οδός Αβέρωφ αρ. 2 (απέναντι από το Πολυτεχνείο). Για το νικητή που κατοικεί εκτός Αττικής, ο δωροθέτης θα αποστείλει το δώρο ταχυδρομικά και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν το δωροθέτη.
11. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email. Αν  δεν επικοινωνήσει μέσα σε 3 μέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί .

Καλή επιτυχία σε όλους! 

Σας φιλώ!

You May Also Like

2 σχόλια

  1. Υπέροχο δωρο για την κορουλα μου,που φετος πηγαινει στην Α΄Δημοτικου!!!!!Μακαρι να σταθω τυχερή !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο Κατερίνακι μου ότι κάνεις είναι τέλειο μπράβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας!

MAMA ON INSTAGRAM