TA ΦYΛΛAPAKIA TΩN ΔIAKOΠΩN


Τα καλοκαιρινά μεσημέρια μου σαν παιδί τα έχω συνδέσει με βιβλία: λογοτεχνικά, αλλά και αυτά τα γνωστά βιβλία διακοπών, που πάντα μας έπαιρνε σε μένα και τον αδερφό μου η μαμά μου. Έτσι, επειδή κάποια πράγματα φαίνεται περνούν στο DNA (χιχιχι) κάθε καλοκαίρι, από τότε που η Κωνσταντίνα πήγε στο προνήπιο, πάντα προμηθεύομαι βιβλία διακοπών. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι λάθος να βάζεις το παιδί καλοκαιριάτικα να "διαβάζει". Εγώ το βλέπω σαν ένα ακόμα καλοκαιρινό παιχνίδι, αρκεί να ξέρεις τι βιβλίο θα πάρεις.
Φέτος ήρθαν στα χέρια μας δυο από τα πιο πρωτότυπα βιβλία διακοπών και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί και από την πρωτοτυπία, αλλά και από την υψηλή ποιότητα και αισθητική του περιεχομένου τους. Πρόκειται για τα "Φυλλαράκια των διακοπών" και τα "Φυλλαράκια της φύσης" που είναι σχεδιασμένα από τους συντάκτες του Elniplex, του βραβευμένου εκπαιδευτικού πόρταλ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη τράπεζα γνώσης για το παιδί προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.Και τα δύο βιβλία είναι διαδραστικά, αφού τα παιδιά γίνονται μέλη μιας μεγάλης και χαρούμενης παρέας παιδιών . Μαζί πάνε διακοπές και ζουν όμορφες περιπέτειες  ή ανακαλύπτουν τους κινδύνους που απειλούν τη φύση και τον πλανήτη, αποκτώντας οικολογική συνείδηση, ανάλογα σε κάθε βιβλίο.
Σαν μαμά που έχω ψάξει πολύ αυτού του είδους εξωσχολικά βιβλία δραστηριοτήτων, θεωρώ ότι είναι από τα πιο πετυχημένα. Όταν βλέπω πως τα κορίτσια , χωρίς να τους πω εγώ, μόνες του τα παίρνουν και απασχολούνται , είναι η απόδειξη ότι τα βιβλία αυτά έχουν πετύχει το σκοπό τους.Σας τα συνιστώ λοιπόν ανεπιφύλακτα για τις φετινές διακοπές σας, αν θέλετε να εντάξετε αυτού του είδους τη δημιουργική απασχόληση στο καλοκαιρινό "πρόγραμμα" των παιδιών. Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία , αλλά και στο site τους.Κι αν είστε τυχεροί, ένας από εσάς θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου "ΤΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ" σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Η διαδικασία γνωστή, αφού διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού, συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί.

UPDATE 8/7/2017
Ο διαγωνισμός έληξε! Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή!
Νικήτρια είναι η ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ !  Συγχαρητήρια και πάντα τυχερή!
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1.Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν σε έναν αναγνώστη του blog mamagiaspiti.gr  ένα αντίτυπο του βιβλίου:  "ΤΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ" από τους συντάκτες της Elniplex.
2.Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από τις 29/6/2017 έως τις 7/7/2017 στις 23:59 μ.μ.
3. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από την Ελλάδα.
4. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η συμπλήρωση στη φόρμα Google, που ακολουθεί ,  των βημάτων που αναφέρονται δηλαδή:
α) Συμπλήρωση ονοματεπώνυμου
β) Συμπλήρωση έγκυρου mail, στο οποίο θα γίνει η ενημέρωση του νικητή . ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Παρακαλείσθε να συμπληρώνετε ένα email το οποίο να είναι έγκυρο και να ελέγχετε τακτικά, καθώς υπάρχει κίνδυνος να ακυρωθεί η συμμετοχή σας ή να επαναληφθεί η κλήρωση.
Συμμετοχές που δεν θα έχουν συμπληρώσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού ή θα τα έχουν συμπληρώσει ελλιπώς, δεν θα είναι έγκυρες.
Παραπάνω από μία συμμετοχές του ίδιου προσώπου δεν λαμβάνονται υπόψιν.
5. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού στο Facebook, η οποία βρίσκεται εδώ .
6. Προαιρετικά Like στη σελίδα  Μαμά για σπίτι  και Εκδόσεις Μεταίχμιο στο Facebook.
7. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής Random.org μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
8. Ο νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου  "Τα φυλλαράκια των διακοπών".
9. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog mamagiaspiti.gr δεν φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
10. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής: Ο νικητής που κατοικεί στην Αττική  παραλαμβάνει το αντίτυπό του από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
Ο νικητής που κατοικεί στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβει ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο..
11. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email. Αν  δεν επικοινωνήσει μέσα σε 3 μέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί .


Καλή επιτυχία σε όλους!
Σας φιλώ! 

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας!

MAMA ON INSTAGRAM