ΣXEΔIAΣTPIA MOΔAΣ


Όσο ακόμα η μικρή μου είναι στο νηπιαγωγείο, κάθε απόγευμα πρέπει να βρίσκω κάτι  να την απασχολώ, ώστε την ώρα που διαβάζει η μεγάλη, εκείνη να μην κολλάει σε κάποιο παιδικό ή εναλλακτικά να γκρινιάζει. Έτσι επιστρατεύω διάφορα, βιβλία με ασκησούλες για την ηλικία της, ασκήσεις προγραφής, βγάζουμε πινέλα και χαρτόνια ή την παίρνω μαζί μου στην κουζίνα , να με βοηθάει.Σε μια αναζήτηση λοιπόν μιας ακόμα δημιουργικής απασχόλησης, βρήκα τη Σχεδιάστρια μόδας. Με πατρόν για να σχεδιάσει μόνη της φορέματα, φούστες, μπλούζες, παντελόνια, παλτό, αξεσουάρ και ένα σωρό αυτοκόλλητα και στρας για να τα διακοσμήσει. Αλλά και με οδηγίες για να φτιάξει με διάφορα υλικά (από αλουμινόχαρτο μέχρι τσόχα) ρούχα για να ντύσει τις πριγκίπισσες του βιβλίου. Εννοείται πως η Ευαγγελίτσα μου ξετρελάθηκε με το που το πήρε στα χέρια της! Της έδωσα κι άλλα χαρτόνια, πέρα από όσα είχε ήδη μέσα το βιβλίο και αφού επιλέγει για ποια περίσταση θα ντύσει τις πριγκίπισσες, ξεκινάει τη σχεδίαση. 

Τώρα που θα κλείσουν τα σχολεία, πιστεύω ότι έχουμε βρει μια πολύ ωραία δραστηριότητα για ήσυχα και δημιουργικά μεσημέρια! Μπορείτε να το βρείτε κι εσείς σε όλα τα βιβλιοπωλεία και από το site των εκδόσεων Διόπτρα και να το κάνετε δώρο σε μια μικρή σχεδιάστρια μόδας , χαρίζοντάς της όμορφες στιγμές απασχόλησης και πολλά πολλά χαμόγελα! 
Σας φιλώ! 

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.