H BIOΛETA KAI O IΠΠOTHΣ


Την άνοιξη η φύση μοιάζει με όμορφη κοπέλα. Όλο φρεσκάδα, φοράει τα καλά της, στολίζεται με τα πιο ζωηρά χρώματα και σκορπάει παντού μεθυστικά αρώματα! Κι είναι σαν να φωνάζει μια λέξη: αγάπη! Όλα γίνονται ρομαντικά αυτή την εποχή, πράγματι... Ακόμα και τα πεζοδρόμια ομορφαίνουν από τις μαργαριτούλες που τα στολίζουν . Ακόμα και τα γατάκια αγκαλιάζονται αγαπημένα και ρομαντικά, όπως μου λέει  η Κωνσταντίνα ! Είναι ρομαντικό το παιδί μου, πώς να το κάνουμε!
Έτσι λοιπόν και τα αναγνώσματά μας έγιναν λίγο αγαπησιάρικα την τελευταία εβδομάδα, όταν πήραμε στα χέρια μας το βιβλίο "Η Βιολέτα και ο Ιππότης" της Αργυρώ Πιπίνη. Η αλήθεια είναι πως αυτό το βιβλίο φωνάζει από το εξώφυλλό του "άνοιξη" και "ρομαντισμός". Δεν ξέρω αν είναι εντελώς παιδικό, αφού κι εγώ με χαρά το διαβάζω! Σε έναν τόπο μακρινό, έξω από το χρόνο, ζούσε η Βιολέτα. Γεννήθηκε τυφλή, αλλά σ' εκείνον τον τόπο όπου ζούσε οι άνθρωποι θεωρούσαν χάρισμα να είσαι τυφλός. Μεγαλώνοντας έγινε  μαέστρος στο μαγείρεμα και τις γεύσεις. Όμως κάτι της έλειπε και κάτι περίμενε. Μέχρι που έφτασε από μακριά ένας ιππότης, από αυτούς που συναντάς μόνο στα παραμύθια. Συναντήθηκαν μια μέρα του Απρίλη, στην καρδιά της άνοιξης. Και τότε... έγιναν θαύματα! Γιατί κι ο έρωτας είναι ο ίδιος ένα θαύμα, που χαρίζει δώρα πολλά και γιατρεύει το σώμα και την ψυχή. Ένα πολύ όμορφο παραμύθι, , που μυρίζει άνοιξη και μιλάει για τη δύναμη της αγάπης. Η εικονογράφηση της Έφης Λαδά είναι καταπληκτική και σε προδιαθέτει πολύ ευχάριστα!
Αν σας αρέσει μπορείτε να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Κι αν είστε τυχερός ή τυχερή, ένας από εσάς θα το κερδίσει στο διαγωνισμό που σήμερα ξεκινάει, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο! Η διαδικασία είναι γνωστή κι απλή, διαβάζετε προσεκτικά τους όρους του διαγωνισμού και συμπληρώνετε τη φόρμα που ακολουθεί.

UPDATE 8/5/2017
ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΓΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΗ!ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1.Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν σε έναν αναγνώστη του blog mamagiaspiti.gr  ένα αντίτυπο του βιβλίου:  "Η Βιολέτα κι ο Ιππότης" της Αργυρώς Πιπίνη.
2.Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από τις 26/4/2017 έως τις 3/5/2017 στις 23:59 μ.μ.
3. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από την Ελλάδα.
4. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η συμπλήρωση στη φόρμα Google, που ακολουθεί ,  των βημάτων που αναφέρονται δηλαδή:
 α) Συμπλήρωση ονοματεπώνυμου
 β) Συμπλήρωση έγκυρου mail, στο οποίο θα γίνει η ενημέρωση του νικητή .
Συμμετοχές που δεν θα έχουν συμπληρώσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού ή θα τα έχουν συμπληρώσει ελλιπώς, δεν θα είναι έγκυρες.
5. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού στο Facebook, η οποία βρίσκεται εδώ .
6. Προαιρετικά Like στη σελίδα  Μαμά για σπίτι  και Εκδόσεις Μεταίχμιο στο Facebook.

7. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής Random.org μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
8. Ο νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου  "Η Βιολέτα κι ο Ιππότης" .
9. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog mamagiaspiti.gr δεν φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
10. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής: Ο νικητής που κατοικεί στην Αττική  παραλαμβάνει το αντίτυπό του από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
Ο νικητής που κατοικεί στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβει ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο..
11. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email. Αν  δεν επικοινωνήσει μέσα σε 3 μέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί .
Καλή επιτυχία σε όλους! 
Σας φιλώ!


You May Also Like

2 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας!

MAMA ON INSTAGRAM