ΠAΣXAΛINEΣ ΛAMΠAΔEΣ - POLYCHROMO


Ειλικρινά σας μιλάω, δεν κατάλαβα πότε φτάσαμε κιόλας δυόμιση βδομάδες πριν το Πάσχα! Για τη νονά με τα πέντε πια βαφτιστήρια, ο χρόνος είναι ελάχιστος για να διαλέξω τις φετεινές τους λαμπάδες, τα δώρα και όλα τα σχετικά τους. Κι επειδή ξέρω ότι κι εσείς στην ίδια φάση βρίσκεστε, σήμερα σας έχω πρόταση για να επιλέξετε τις λαμπάδες των αγαπημένων σας!Στο Polychromo θα βρείτε υπέροχα σχέδια χειροποίητων λαμπάδων για μικρούς και μεγάλους, σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, ανάμεσα στα οποία σίγουρα θα βρείτε και το δικό σας γούστο! Η Ολυμπία είναι μια πολύ ταλαντούχα κοπέλα, που ό,τι κι αν κάνει είναι υπέροχο! Είδη για τη βάφτιση και το γάμο, όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, ταξιδεύουν στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο! Δείτε όλες τις δημιουργίες της και διαλέξτε τα δικά σας σχέδια στο etsy shop της.Φυσικά, δεν θα μπορούσα να σας αφήσω χωρίς δωράκι, τώρα που είναι γιορτινές μέρες! Μια λαμπάδα λοιπόν, για αγοράκι με στολίδι τραινάκι από felt ή για κοριτσάκι με στολίδι καρδούλα αερόστατο από felt, θα γίνει δική σας, αρκεί να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας.
Η διαδικασία γνωστή, συμπληρώνετε τη φόρμα που ακολουθεί, αφού διαβάσετε προσεκτικά τους όρους του διαγωνισμού!

UPDATE 10/4/2017
Λόγω μη έγκαιρης απάντησης της νικήτριας της πρώτης κλήρωσης , η κλήρωση επαναλήφθηκε και νικήτρια είναι η ΒΑΣΩ ΜΠΙΘΑ! Συγχαρητήρια και πάντα τυχερή!ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1. Το Polychromo κάνει δώρο μία λαμπάδα για αγοράκι ή κοριτσάκι σε έναν τυχερό αναγνώστη του mamagiaspiti.gr .
2. Συμμετοχές γίνονται δεκτές μόνο από Ελλάδα.
3. Για έγκυρη συμμετοχή:

  • Συμπληρώνετε τη φόρμα που ακολουθεί . Όποιος δεν έχει συμπληρώσει τη φόρμα δεν συμμετέχει έγκυρα. Επιτρέπεται μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο.
  • Προαιρετικά Like στις σελίδες Μαμά για σπίτι και Polychromo στο Facebook.


  • Προαιρετικά κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που βρίσκεται εδώ
4. Ο διαγωνισμός ισχύει από 28/3/2017 μέχρι 2/4/2017 στις 23/59 μ.μ.
5. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν το δωροθέτη. 
6. Η mamagiaspiti.gr φέρει ευθύνη μόνο για τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
7. Η mamagiaspiti.gr θα επικοινωνήσει με το νικητή στο email που έχει δηλώσει. Αν δεν επικοινωνήσει μέσα σε 2 ημέρες, λόγω και των ημερών, η κλήρωση θα επαναληφθεί. 
Καλές ετοιμασίες να έχουμε!
Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας!

MAMA ON INSTAGRAM