XPIΣTOYΓENNIATIKOΣ ΔIAΓΩNIΣMOΣ - SOFAN HANDMADE


Καλό μήνα φίλοι μου! Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου είναι εδώ και πόσο χαίρομαι, δεν μπορώ να σας περιγράψω! Τα φετινά Χριστούγεννα είναι πολύ ξεχωριστά για  μένα, για πολλούς και διάφορους λόγους, που σιγά σιγά , όσο περνούν οι μέρες θα τους μαθαίνετε όλους... Νέες συνεργασίες, νέοι δρόμοι, ένας αέρας αισιοδοξίας πνέει από παντού και με γεμίζει χαρά, όσο ανακαλύπτω τις ευλογίες του Θεού πίσω από κάθετι στη ζωή μου...
Σας προειδοποιώ, ότι αυτό το Δεκέμβριο θα έχουμε πάρα πολλά δώρα για εσάς τους καλούς μου φίλους! Βιβλία, χειροποίητα δώρα και άλλες εκπλήξεις στη χριστουγεννιάτικη Μαμά για σπίτι, μαζί φυσικά με τις κατασκευές μας, τις συνταγές μας και τις γιορτινές στιγμές και σκέψεις μας!

Ξεκινάμε λοιπόν με τον πρώτο μας χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό, σε συνεργασία με την Φανή από το Soφαν Handmade. Τι να σας πρωτοπώ γι΄αυτή την ταλαντούχα κοπέλα, που δεν υπάρχει κάτι που να φτιάχνει και να μην το αγαπώ! Από τα ξύλινα σκουλαρικάκια, που τα βλέπω και τρελαίνομαι, τα τελαράκια με προσωποποιημένα μηνύματα, τα πιο πρωτότυπα δώρα για τους δασκάλους και φυσικά τα πιο ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα στολίδια και γούρια, όλα είναι , απλά, τέλεια! 


Δείτε όλη τη συλλογή της στο sofan-handmade.gr

Φέτος μου τράβηξαν την προσοχή τα πάρα πολύ πρωτότυπα γούρια , που έφτιαξε και είναι... γεμιστά! ;) Πίσω από κάθε γούρι κρύβεται μια ξεχωριστή σκέψη, μας λέει η Φανή και θα συμπληρώσω εγώ, μια ξεχωριστή ιστορία. Κάθε ζωγραφιά απεικονίζει μια στιγμή από τη ζωή μας και είμαι σίγουρη πως θα βρείτε κι εσείς τη δική σας στιγμή, σε ένα από αυτά.  Εγώ πάντως τη βρήκα! ;)

Είμαι πολύ χαρούμενη λοιπόν, γιατί η Φανή προσφέρει σε έναν από εσάς, ένα από τα μοναδικά και ιδιαιτέρως πρωτότυπα γούρια της, που θα επιλέξετε εσείς!Αν θέλετε να το διεκδικήσετε, διαβάστε τους όρους του διαγωνισμού και συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί.

UPDATE 7/12/2016
Ο διαγωνισμός μας έληξε και ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή!
Νικήτρια αναδείχθηκε η ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΝΙΓΓΕΛΗ ! Συγχαρητήρια και πάντα τυχερή!ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Το sofan-handmade.gr προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του mamagiaspiti.gr ένα χειροποίητο γούρι για το 2017.
2. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την 1/12/2016 έως τις 6/12/2016 στις 23.59.
3. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από την Ελλάδα.
4. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η συμπλήρωση στη φόρμα Google, που ακολουθεί ,  των βημάτων που αναφέρονται δηλαδή:
 α) Συμπλήρωση ονοματεπώνυμου
 β) Συμπλήρωση έγκυρου mail, στο οποίο θα γίνει η ενημέρωση του νικητή .
Συμμετοχές που δεν θα έχουν συμπληρώσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού ή θα τα έχουν συμπληρώσει ελλιπώς, δεν θα είναι έγκυρες.
5. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού στο Facebook, η οποία βρίσκεται εδώ.
6. Προαιρετικά Like στη σελίδα  Μαμά για σπίτι  και Soφαν Handmade στο Facebook.
7. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής Random.org μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
8. Ο νικητής θα είναι ένας (1) και θα κερδίσει ένα  γούρι της επιλογής του από τη συλλογή της Sofan Handmade.
9. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog mamagiaspiti.gr δεν φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
10. O δωροθέτης θα αποστείλει το δώρο ταχυδρομικά και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν το δωροθέτη.
11. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email. Αν κάποιος δεν επικοινωνήσει μέσα σε 3 μέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί .
12. Ο διαγωνισμός θα δημοσιευθεί σε sites διαγωνισμών.Καλή επιτυχία σε όλους!

You May Also Like

1 σχόλια

  1. Τέλειος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Κατερινάκι!!!! Τη Φανή τη γνωρίζω και έχω πάρει πολλές φορές δωράκια για δασκάλους, φίλους, βαπτιστήρια!!! Κάνει καταπληκτική δουλειά, πολύ προσεγμένη και έχει απίστευτη έμπνευση!!! Επιπροσθέτως είναι και καλό παιδί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας!

MAMA ON INSTAGRAM