H ΠPΩTH ΠAPOYΣIAΣH TOY BIBΛIOY MOY


Αυτές οι μέρες είναι αφιερωμένες στο βιβλίο μου... Παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, αναρτήσεις, οργάνωση εκδηλώσεων, πόσα πράγματα... Και πόση συγκίνηση, πόση χαρά, πόσα συναισθήματα... Δεν είμαι συνηθισμένη σε κάτι τέτοιο και η αλήθεια είναι ότι νιώθω αρκετά αμήχανα.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους, παλιούς και νέους , κοντινούς και πιο μακρινούς για τις ευχές, τη στήριξη, την παρουσία, τα μηνύματα. Την Κυριακή 11/12 έγινε η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου, στο Χ.Ι. Παντοκράτωρ, στο Παλαιό Φάληρο. Το άγχος που είχα , μπορεί κανείς να το φανταστεί... Όμως και τη χαρά, την ανυπομονησία, σαν μικρό παιδάκι έκανα! 
Όταν άρχισαν να έρχονται αγαπημένα πρόσωπα, μαζί με τα παιδάκια τους, ένιωσα πραγματικά πολύ ευτυχισμένη! 
Μαζί με τον κ.Σπύρο Γούση, τον εξαιρετικό εικονογράφο του βιβλίου, βοηθήσαμε τα παιδιά και όλοι μαζί φτιάξαμε τη Φάτνη. Ίσως η πιο πολυπληθής Φάτνη των εποχών, με το πιο πολύ γκλίτερ που έχει χρησιμοποιηθεί, τον πιο ευφάνταστο στολισμό, αλλά και τα πιο όμορφα παιδικά χαμόγελα να την πλαισιώνουν. Υπέροχες στιγμές...


Την ίδια ώρα βέβαια γινόταν και η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Κασαμπαλάκου "Ο Αυγερινός - μια ιστορία για τον αυτισμό και την αγάπη", με όλες τις όμορφες ομιλίες , παρουσιάσεις και μουσικές που η Μαρία και η ομάδα της είχαν ετοιμάσει. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου  τους φίλους που ήρθατε τη μέρα εκείνη και με τιμήσατε με την παρουσία σας. Είναι πολύ όμορφο τις χαρούμενες στιγμές σου να τις μοιράζεσαι , γιατί η χαρά μεγαλώνει και διαρκεί και γεμίζει την καρδιά... Ευχαριστώ και πάλι τις εκδόσεις Σταμούλη - Άθως παιδικά για όλη τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη. 
Αν θέλετε να προμηθευτείτε το βιβλίο, μπορείτε να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία και στο ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Σταμούλης. Εύχομαι να το χαρείτε μαζί με τα παιδάκια σας!

Σε λίγες μέρες θα μοιραστώ και την δεύτερη παρουσίαση που έγινε το Σάββατο 17/12 και ήταν από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μου.
Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.