ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ


Συνηθίζω να λέω πως είμαι η δεύτερη από πέντε αδέρφια. Αυτό δεν είναι ακριβές. Η αλήθεια είναι πως είμαι η δεύτερη από έξι αδέρφια, μιας κι εκτός από τον μεγαλύτερο αδερφό μου και τις τρεις μικρότερες αδερφές μου, έχω άλλη μια αδερφούλα στον ουρανό.
Δεν μιλάω σχεδόν ποτέ για εκείνη, αλλά τη σκέφτομαι κάθε μέρα, εδώ και 24 χρόνια.
Όμως σήμερα θα μιλήσω για εκείνη. Ο Οκτώβριος είναι ο παγκόσμιος μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την νεογνική απώλεια και την απώλεια κύησης.

 Η καλή μου Γιάννα, που η ίδια έχει περάσει τόσα πολλά, έχει πονέσει τόσο πολύ και έχει ζήσει μετά τις καταιγίδες την ευτυχία του ουράνιου τόξου, αφιερώνει κάθε χρόνο στο blog της όλο τον Οκτώβριο στο θέμα αυτό. Στην ανάρτηση με τα 59+1 πράγματα για μένα το είχα γράψει και εκεί το διάβασε. Όταν λοιπόν πριν λίγο καιρό με ρώτησε αν θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου για το πώς βίωσα την απώλεια της αδερφούλας μου, ένιωσα μεγάλη τιμή, χάρηκα, αλλά... αγχώθηκα πολύ. Πάρα πολύ.
Την ανάρτηση την έγραψα πάρα πολλές φορές, το μετάνιωσα και μετά το αποφάσισα και ξανά πάλι. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία, να γράψω σκέψεις και συναισθήματα, αλλά ταυτόχρονα πολύ λυτρωτική. Είμαι ευγνώμων στη Γιάννα , που με παρακίνησε και έγινε η αφορμή να γράψω μια ανάρτηση, που ανέβαλα πολλούς μήνες. Κι επίσης της είμαι ευγνώμων γιατί με κατάλαβε και με ένιωσε. Σ' ευχαριστώ!
Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανάρτηση εδώ.
Σας φιλώ !

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.