ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

via
Αγαπημένες μου φίλες γεια σας!
Είμαι σίγουρη ότι ακόμα και αν δεν έχετε φύγει για διακοπές θα έχετε κάνει αρκετά μπανάκια.. Αυτό σημαίνει ότι έχετε αλλάξει ένα ίσως και δύο τόνους στο χρώμα του δέρματος σας.
Το ηλιοκαμένο look είναι πάντα πολύ όμορφο, αρκεί να γίνεται με σταδιακό τρόπο, χρησιμοποιώντας βέβαια και τα κατάλληλα αντηλιακά.
Το μαύρισμα μπορούμε να το τονίσουμε με διάφορες πούδρες μπρονζέ, οι οποίες μπορεί να έχουν μέσα και λίγη λάμψη. Τις χρησιμοποιούμε σε όλο το πρόσωπο ή ακόμα και σαν ρουζ.
Υπάρχουν όμως και προϊόντα, όπως τα  highlighters, σε όλες σχεδόν τις εταιρείες, που δίνουν μια λάμψη ιδιαίτερη και που ολοκληρώνουν το μακιγιάζ μας, δίνοντας μια πιο επαγγελματική πινελιά. Συνήθως βγαίνουν σε μπρονζέ,σαμπανιζέ,χρυσές ,ιριδίζουσες αποχρώσεις.


Αφού απλώσουμε λοιπόν το ρουζ, με ένα μικρό πινέλο εφαρμόζουμε μια μικρή ποσότητα στο κόκαλο που βρίσκεται πάνω από τα μάγουλα. Σβήνουμε   απαλά, για να ενσωματωθεί με το ρουζ .Με τις κινήσεις του προσώπου μας δίνουμε στους άλλους μια αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης.

TIP: Το προϊόν αυτό μπορούμε επίσης να το εφαρμόσουμε με ένα πινέλο πούδρας  και στο ντεκολτέ αφού έχουμε ενυδατώσει πρώτα  την επιδερμίδα μας .Απλά εξαιρετικό.

Μέχρι την επόμενη φορά φίλες μου σας χαιρετώ  και να θυμάστε, δεν είναι τα προϊόντα που μας κάνουν να λάμπουμε, αλλά αυτό που εκπέμπουμε εμείς οι ίδιες.
Σας φιλώ γλυκά 
 Ελλάς

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.