FAMILIVES SUMMER ISSUE

"Αν ήθελες να ζωγραφίσεις τις εποχές με ανθρώπινη μορφή, το καλοκαίρι σίγουρα θα είναι ένα μικρό παιδάκι...  Ξυπόλητο, με κοντό παντελονάκι, καπελάκι στα σγουρά  μαλλάκια του, με μια φέτα από καρπούζι στο χέρι..." Αυτά γράφω στο editorial του καλοκαιρινού τεύχους του Familives που ξεφυλλίζω για ακόμα μια φορά σήμερα, την πρώτη μέρα του αγαπημένου μου μήνα!
Ήδη από τον Ιούνιο βρίσκεται στις οθόνες μας , γεμάτο καλοκαιρινές εικόνες, γεύσεις, χρώματα κι αρώματα...

Διαβάστε ιδέες για καλοκαιρινά παιχνίδια στην παραλία, αλλά και στην πόλη, δείτε πώς να κάνετε το σπίτι σας καλοκαιρινό, φτιάξτε υπέροχες καλοκαιρινές δροσερές γεύσεις , προτάσεις για πάρτι αλλά και βιβλία και βρείτε τιπς για την ομορφιά, την υγεία και την ψυχολογία όλης της οικογένειας! 
Το αφιέρωμα μας για DIY καλοκαιρινή βάφτιση είμαι σίγουρη ότι θα σας δώσει πολλές πολλές ιδέες για την ξεχωριστή μέρα και του δικού σας μωρού
Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη με αυτό το τεύχος, γιατί σηματοδοτεί την είσοδό μας, επίσημα πλέον, στο δεύτερο χρόνο κυκλοφορίας του περιοδικού. 
Με την ανταπόκριση από όλους τους αναγνώστες, που μόνο να ονειρευόμασταν μπορούσαμε στο ξεκίνημά μας, παίρνουμε όλη μας τη δύναμη για να συνεχίσουμε, να εργαζόμαστε και κάνουμε ό,τι καλύτερο. 
Για τα όσα περάσαμε αυτόν τον πρώτο χρόνο σας έχω ξαναμιλήσει... Σήμερα θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλη την ομάδα των συνεργατών του περιοδικού , που αγκάλιασαν τόσο πολύ αυτό το εγχείρημα. Και φυσικά, να στείλω την αγάπη μου στο παρεάκι μου την Άντζυ και την Ευαγγελία. Που καθημερινά με αντέχουν, γλυκούλα ή ξινούλα. Την Άντζυ που ξενυχτάει κυριολεκτικά για να δείτε το εκπληκτικό αποτέλεσμα στο σαιτ και τη σελίδα στο φεισμπουκ, αλλά και σε όλα τα σόσιαλ. Στην Ευαγγελία, που ετοιμόγεννη στο προηγούμενο τεύχος και λεχώνα και ενώ ετοίμαζε παράλληλα τη βάφτιση στο σημερινό, ετοίμασε ίσως από τα ωραιότερα γραφιστικά τεύχη μας!
Καλή ανάγνωση... 

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.