ΑΝΤΙΟ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


Κύλισε κι αυτή η χρονιά 
όμορφα και πάει, 
η καρδιά μας πρόσχαρα 
σήμερα χτυπάει...
Κάπου εδώ τελειώσαμε την πρώτη δημοτικού... Το πρωτάκι μου δεν είναι πια πρωτάκι... Δεν θα πω ότι δεν την κατάλαβα τη χρονιά που σήμερα τελείωσε, την κατάλαβα πολύ καλά. Όμως πέρασε σαν νερό. Πότε ήταν Δευτέρα και πότε έφτανε η Παρασκευή, σαν να ήταν μια μέρα! 

Ένα μικρό κοριτσάκι έδωσα στη δασκάλα μας πριν εννέα μήνες. Μια μικρή κοπελίτσα παρέλαβα σήμερα... Ένα κοριτσάκι, που ανησυχούσα για τα πάντα γι' αυτό, από το ποια δασκάλα θα μας τύχει, μέχρι το πώς θα μάθει να διαβάζει. Και η δασκάλα μας ήταν εκπληκτική, πιο πάνω κι από τις δικές μου προσδοκίες και το κοριτσάκι μου ανταποκρίθηκε σε όλα με το παραπάνω...


Μια κοπελίτσα έχω σήμερα, που διαβάζει βιβλία, γράφει ημερολόγιο, συζητάει, ξέρει τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς, μπορεί να σου μιλήσει για το bullying, έχει τις καλύτερες φίλες της και την αγαπημένη της δασκάλα. Μια κοπελίτσα αγαπητή από όλους, που όλη τη χρονιά διάβασε πολύ, κουράστηκε πολύ, προσπάθησε πολύ και κατάφερε ακόμα περισσότερα. Και εγώ , μαζί με το μπαμπά και την υπέροχη δασκάλα της, την καμαρώνουμε και την χαιρόμαστε!
Κι αν το μενού της πρώτης μέρας διακοπών είχε και ράμματα στο πρόσωπο, δεν πειράζει... Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και χαρά, μιας και όλα πήγαν καλά.
Καλή ξεκούραση πρωτάκι μου , που δεν είσαι πια πρωτάκι!
 Καλή πρόοδο!
Καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδάκια!

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.