ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ


Σχεδόν μια εβδομάδα διακοπών μετράμε πια και έχουμε ήδη μπει στους καλοκαιρινούς μας ρυθμούς. Για μένα είναι από τα μεγαλύτερα στοιχήματα η απασχόληση των παιδιών, για να μην καταλήγουν στο παιδικό... Παιχνίδι όλη μέρα, κούνιες όταν πέφτει ο ήλιος λίγο, μπουγέλωμα στη βεράντα, επιτραπέζια, ζωγραφική, χάντρες, κατασκευές, όλα τα επιστρατεύω. Για τις ώρες όμως που θέλω κι εγώ λίγο να ησυχάσω, η καλύτερη ιδέα είναι, τι άλλο, βιβλία δραστηριοτήτων.
Θυμάμαι τον εαυτό μου σαν παιδί τα μεσημέρια μετά το μπάνιο, να προσπαθώ να λύνω σταυρόλεξα ή να διαβαζω τις αστείες ιστοριούλες του βιβλίου (μετά από σχεδόν 20 χρόνια μπορώ να ομολογήσω, πως τα μαθηματικά δεν τα έκανα... χεχε)! 
Εννοείται λοιπόν πως προμηθευτήκαμε και φέτος τα βιβλιαράκια μας, ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ , από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Προσαρμοσμένα στις γνώσεις που πήραν τα παιδιά τη χρονιά που πέρασε και φυσικά σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του υπουργείου παιδείας, με ζωντανή και παιχνιδιάρικη εικονογράφηση και ευφάνταστες ασκησούλες,  η συγγραφέας Ευαγγελία Δεσύπρη, βοηθά τα παιδιά να κάνουν επανάληψη όσα έμαθαν μέσα στη χρονιά, αλλά και εξάσκηση! Με σταυρόλεξα, λαβύρινθους, ακροστιχίδες, εικόνες με διαφορές, αντιστοιχίσεις, ζωγραφιές και πολλές ακόμα δραστηριότητες.Μέσα στην τσάντα των διακοπών μας λοιπόν, μαζί με τις γοργόνες και τα νεροπίστολα, θα έχουμε τα βιβλία μας "ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ" και την κασετίνα μας, για να περάσουμε δημιουργικά το καλοκαίρι μας, χωρίς να ξεχάσουμε αυτά που έχουμε μάθει, αλλά να τα εμπεδώσουμε και με πολλή όρεξη να γυρίσουμε το Σεπτέμβρη στην τάξη μας!Εγώ προμηθεύτηκα τα βιβλία για τα παιδιά που τελείωσαν το προνήπιο και την Ά δημοτικού, ενώ στην ίδια σειρά κυκλοφορεί βιβλίο και για τα παιδιά που τελείωσαν το νηπιαγωγείο. Σας προτείνω όλη τη σειρά, ανεπιφύλακτα!Γι'  αυτό και σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος δίνουμε την ευκαιρία σε δύο αναγνώστες να κερδίσουν από  ένα αντίτυπο των βιβλίων "ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ" και "ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ". Για να συμμετέχετε, διαβάστε προσεκτικά τους όρους του διαγωνισμού και συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί!


UPDATE 29-6-2016
Ο διαγωνισμός έληξε και ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές σας!
Νικήτριες είναι: 
1) Μαρία Στεργιώτη "ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ"
2) Ευθυμία Κανδύλη "ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ"
Συγχαρητήρια και πάντα τυχερές!
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1.Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος προσφέρουν σε δύο τυχερούς αναγνώστες του blog mamagiaspiti.gr  από ένα αντίτυπο των  βιβλίων: "ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ" και "ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ" της Ευαγγελίας Δεσύπρη.
2.Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από τις 20/6/2016 έως τις 27/6/2016 στις 23:59μ.μ.
3. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από την Ελλάδα.
4. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η συμπλήρωση στη φόρμα Google, που ακολουθεί ,  των βημάτων που αναφέρονται δηλαδή:
 α) Συμπλήρωση έγκυρου mail στο οποίο θα γίνει η ενημέρωση του νικητή,
 β) Συμπλήρωση ονοματεπώνυμου.
γ) Επιλογή του βιβλίου που επιθυμείτε
Συμμετοχές που δεν θα έχουν συμπληρώσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού ή θα τα έχουν συμπληρώσει ελλιπώς, δεν θα είναι έγκυρες.
5. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού στο Facebook, η οποία βρίσκεται εδώ.
6. Προαιρετικά Like στη σελίδα  Μαμά για σπίτι  και Εκδόσεις Παπαδόπουλος στο Facebook.
7. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής Random.org μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
8. Ο νικητής θα είναι δύο (2) και θα κερδίσουν από ένα  αντίτυπο των βιβλίου του διαγωνισμού που θα επιλέξουν ή σε περίπτωση μη επιλογής, που θα τους αποσταλλεί.
9. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog mamagiaspiti.gr δεν φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
10. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής: για το νικητές που κατοικούν εντός Αττικής θα πρέπει να παραλάβουν από το κεντρικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος στην Αθήνα , οδός Μασσαλίας 14, καθημερινά 09:00-16:00.  Για το νικητές που κατοικούν εκτός Αττικής, ο δωροθέτης θα αποστείλει το δώρο ταχυδρομικά και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν το δωροθέτη.
11. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email. Αν δεν επικοινωνήσουν μέσα σε 3 μέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί .
12. Ο διαγωνισμός θα δημοσιευθεί σε sites διαγωνισμών.
Καλή επιτυχία!
Σας φιλώ!

You May Also Like

2 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας!

MAMA ON INSTAGRAM