ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣΣχεδόν μια εβδομάδα διακοπών μετράμε πια και έχουμε ήδη μπει στους καλοκαιρινούς μας ρυθμούς. Για μένα είναι από τα μεγαλύτερα στοιχήματα η απασχόληση των παιδιών, για να μην καταλήγουν στο παιδικό... Παιχνίδι όλη μέρα, κούνιες όταν πέφτει ο ήλιος λίγο, μπουγέλωμα στη βεράντα, επιτραπέζια, ζωγραφική, χάντρες, κατασκευές, όλα τα επιστρατεύω. Για τις ώρες όμως που θέλω κι εγώ λίγο να ησυχάσω, η καλύτερη ιδέα είναι, τι άλλο, βιβλία δραστηριοτήτων.
Θυμάμαι τον εαυτό μου σαν παιδί τα μεσημέρια μετά το μπάνιο, να προσπαθώ να λύνω σταυρόλεξα ή να διαβαζω τις αστείες ιστοριούλες του βιβλίου (μετά από σχεδόν 20 χρόνια μπορώ να ομολογήσω, πως τα μαθηματικά δεν τα έκανα... χεχε)! 
Εννοείται λοιπόν πως προμηθευτήκαμε και φέτος τα βιβλιαράκια μας, ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ , από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Προσαρμοσμένα στις γνώσεις που πήραν τα παιδιά τη χρονιά που πέρασε και φυσικά σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του υπουργείου παιδείας, με ζωντανή και παιχνιδιάρικη εικονογράφηση και ευφάνταστες ασκησούλες,  η συγγραφέας Ευαγγελία Δεσύπρη, βοηθά τα παιδιά να κάνουν επανάληψη όσα έμαθαν μέσα στη χρονιά, αλλά και εξάσκηση! Με σταυρόλεξα, λαβύρινθους, ακροστιχίδες, εικόνες με διαφορές, αντιστοιχίσεις, ζωγραφιές και πολλές ακόμα δραστηριότητες.Μέσα στην τσάντα των διακοπών μας λοιπόν, μαζί με τις γοργόνες και τα νεροπίστολα, θα έχουμε τα βιβλία μας "ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ" και την κασετίνα μας, για να περάσουμε δημιουργικά το καλοκαίρι μας, χωρίς να ξεχάσουμε αυτά που έχουμε μάθει, αλλά να τα εμπεδώσουμε και με πολλή όρεξη να γυρίσουμε το Σεπτέμβρη στην τάξη μας!Εγώ προμηθεύτηκα τα βιβλία για τα παιδιά που τελείωσαν το προνήπιο και την Ά δημοτικού, ενώ στην ίδια σειρά κυκλοφορεί βιβλίο και για τα παιδιά που τελείωσαν το νηπιαγωγείο. Σας προτείνω όλη τη σειρά, ανεπιφύλακτα!
Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.