TIPS ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Η ΒΑΣΗΑς ξεκινήσουμε λοιπόν να μιλάμε για την ομορφιά, που έχουμε όλες μας και πώς μπορούμε να την αναδείξουμε.
Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε και εσείς μαζί μου, ότι όταν φτιάξουμε τα μαλλιά μας ή κάνουμε ένα απλό μακιγιάζ, αλλάζει όλη η ψυχολογία μας νιώθουμε πιο γυναίκες και σίγουρα μας αρέσει περισσότερο ο εαυτός μας. Εύκολο να γίνει ακόμα και στην καθημερινότητά μας,  χωρίς να μας παίρνει ώρες ολόκληρες. Τον παν είναι μια καλή βάση προσώπου. Αυτό είναι και το μυστικό.
Πάντα επιλέγουμε σωστούς χρωματισμούς και σωστά προϊόντα, ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας μας και τον τύπο του δέρματός μας.
Είναι καλό να γνωρίζουμε αν η επιδερμίδα μας είναι λιπαρή ή πιο ξηρή, για να επιλέγουμε πιο ματ make - up στην πρώτη περίπτωση ή πιο ενυδατικά, στη δεύτερη. 
Στο εμπόριο υπάρχουν make - up και πούδρες σε πολλούς τόνους: πιο λευκές, πιο ροζ, πιο κίτρινες, πιο μπεζ. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους μας. Πρέπει να βρούμε ακριβώς τον τόνο μας, πριν αγοράσουμε κάποια βάση προσώπου. Αυτό το καταφέρνουμε αν δοκιμάσουμε λίγο στο πηγούνι μας, για να δούμε αν υπάρχει διαφορά με το υπόλοιπο πρόσωπό μας ή το το λαιμό. Το να είμαστε ανοιχτόχρωμες και να θέλουμε μια πολύ πιο σκούρα για παράδειγμα βάση, για να δείχνουμε πιο ηλιοκαμμένες, δεν μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Σκεφτείτε ότι θα έχετε ένα ηλιοκαμμένο πρόσωπο μ΄ έναν άσπρο λαιμό (τονίζω, αν είμαστε πολύ ανοιχτόχρωμες).


Απλώνουμε το make- up πάντα σε ένα καθαρό πρόσωπο και πάνω από την ενυδατική μας κρέμα και σιγουρευόμαστε ότι το έχουμε απλώσει και κάτω από τη γραμμή του προσώπου, σβήνοντάς το προς το λαιμό.
Το make- up το απλώνουμε πάντα με ένα σφουγγαράκι, το οποίο δεν ξεχνάμε να πλένουμε σε κάθε χρήση.
Η πούδρα μπορεί να απλωθεί με σφουγγαράκι για πιο έντονη κάλυψη ή με πινέλο, για πιο διάφανη κάλυψη.
Τελειώνοντας θέλω να αναφερθούμε στο concealer. Στην προσπάθειά μας να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους γύρω από τα κουρασμένα μάτια μας, επιλέγουμε ανοιχόχρωμα concealer. Αν όμως πάνω στους σκούρους κύκλους βάλουμε άσπρο, το αποτέλεσμα θα είναι γκρι και όχι το επιθυμητό. Αν όμως σε αυτούς τους κύκλους χρησιμοποιήσουμε πιο μπεζ κάλυψη, τότε επιτυγχάνουμε την ξεκούραστη και φωτεινή όψη που θέλουμε κάτω από τα μάτια μας.


Όμορφες μου κυρίες, να θυμαστε να καθαρίζετε και να ενυδατώνετε πολύ καλά το πρόσωπό σας.
Απλώστε μια ωραία βάση.
Ακόμα κι αν είναι κάτι πολύ απλό, θα δείτε πως όλοι θα καταλάβουν τη διαφορά, γιατί απλά θα είστε μοναδικές. Πιστέψτε το!
Φιλιά πολλά
... έως την επόμενη φορά....
Ελλάς

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.