ΕΝΑ ΧΑΣΜΟΥΡΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Οι διακοπές τελείωσαν και πλέον ... τα κεφάλια μέσα! Εύχομαι να περάσατε υπέροχα αυτές τις μέρες, να ξεκουραστήκατε λίγο και οι μαμάδες και οι μπαμπάδες, γιατί για τα πιτσιρίκια ξέρω... 15 μέρες ευτυχίας, χωρίς σχολείο και διάβασμα! ;-)
Σήμερα σας έχω ένα νέο βιβλίο που πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου και μου άρεσε πολύ. Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που μας απασχολεί τα πρώτα χρόνια της ζωής των μικρών μας, δεν είναι άλλο από τον ύπνο.
Κάποια παιδάκια κοιμούνται χωρίς κανένα θέμα, απλά τα βάζεις στο κρεβατάκι τους και αποκοιμούνται. Άλλα θέλουν παραμύθια μέχρι να τα πάρει ο ύπνος. Κάποια άλλα πάλι, δεν κοιμούνται με τίποτα μόνα τους παρά μόνο στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά. Άλλα κοιμούνται στο δικό τους κρεβάτι, μετά σηκώνονται και συνεχίζουν δίπλα στη μαμά. Όπως και να έχει το ζήτημα είναι να τα πείσεις να πέσουν για ύπνο και πολλές φορές αυτό χρειάζεται κάποια ρουτίνα και μερικές "τεχνικές" (ή κολπάκια θα πω εγώ).
"Ένα χασμουρητό για καληνύχτα" λοιπόν για όλα τα νυσταγμένα ζωάκια. Προτού πέσουν για ύπνο, το χνουδωτό ελαφάκι, το μικρούλι καγκουρώ, το τρυφερό αρνάκι, αλλά και όλα τα κουρασμένα ζωάκια , ξαπλώνουν, τεντώνονται καλά και ετοιμάζονται να κοιμηθούν. Όμως, πριν τα πάρει για τα καλά ο ύπνος, ένα ξεχωριστό χασμουρητό στην αγκαλιά των γονιών τους είναι απαραίτητο.
Μαζί με τα ζωάκια και τα δικά μας παιδάκια ετοιμάζονται με ήρεμο και τρυφερό τρόπο για την ώρα του ύπνου, ώστε να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν πιο εύκολα.
Οι συγγραφείς Monica Sweeny είναι γνωστή στο χώρο του παιδικού βιβλίου παγκοσμίως, ενώ η  Laurel Yelvington είναι πιστοποιημένη σύμβουλος ύπνου, επομένως η πιο κατάλληλη για ένα τέτοιο παραμύθι.
Εμάς μας άρεσε πολύ και είναι μια πραγματικά τρυφερή ιστορία, που μπορεί να απευθύνεται σε πιο μικρά παιδάκια, αλλά και τα μεγαλύτερα θα ενθουσιαστούν με αυτή.
Και φυσικά εξασφαλίσαμε για εσάς ένα αντίτυπο σε συνεργασία με τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη!


Αν θέλετε να είστε ο τυχερός ή  η τυχερή, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού και να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

UPDATE 16/5/2016
Ο διαγωνισμός έληξε και ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή!
Νικήτρια είναι η ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ!
Συγχαρητήρια και πάντα τυχερή!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1.Οι εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, μέλος του ομίλου NAKAS προσφέρουν σε έναν αναγνώστη του blog mamagiaspiti.gr   ένα αντίτυπο του εξής βιβλίου: "ΕΝΑ ΧΑΣΜΟΥΡΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ" των Monica Sweeny και  Laurel Yelvington.
2.Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από τις 9/5/2016 έως τις 15/5/2016 στις 23:59μ.μ.
3. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από την Ελλάδα.
4. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η συμπλήρωση στη φόρμα Google, που ακολουθεί ,  των βημάτων που αναφέρονται δηλαδή:
 α) Συμπλήρωση έγκυρου mail ,
 β) Συμπλήρωση ονοματεπώνυμου.
 γ)Δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο facebook εδώ.
 δ) Like στις σελίδες εκδόσεις Χάρτινη Πόλη και Μαμά για σπίτι στο Facebook.
Συμμετοχές που δεν θα έχουν συμπληρώσει οπωσδήποτε τα τρία πρώτα βήματα του διαγωνισμού ή θα τα έχουν συμπληρώσει ελλιπώς, δεν θα είναι έγκυρες.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής Random.org μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Ο νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού .
7. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog mamagiaspiti.gr δεν φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
8. Το δώρο θα παραληφθεί από το νικητή από τα κατά τόπους καταστήματα του Ομίλου Nakas Group, μετά από επικοινωνία με την εταιρεία.
9. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email. Αν δεν επικοινωνήσει μέσα σε 2 μέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί για το συγκεκριμένο νικητή που δεν απάντησε.
10. Ο διαγωνισμός θα δημοσιευθεί σε sites διαγωνισμών.Καλή επιτυχία σε όλους!
Σας φιλώ!

You May Also Like

3 σχόλια

  1. Ευχαριστουμε αγαπαμε τα βιβλία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δωράκι!!!!! Λατρεύουμε τα βιβλιαράκια!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερίνα μου πολύ όμορφος διαγωνισμός!Όμως το λινκ των εκδόσεων δεν μου το ανοίγει για να κάνω Like!! Έκανα από την εικόνα στο FB!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας!

MAMA ON INSTAGRAM