ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ

 Φίλος δεν είναι αυτός που λέει μεγάλα λόγια και βαριά. Δεν είναι εκείνος που σου λέει ότι είναι φίλος σου. Αλλά νιώθεις ότι βασικά δεν είναι.
Φίλος είναι εκείνος που στη δύσκολη στιγμή σου στάθηκε. 
Φίλος είναι αυτός που σε έχει στις προτεραιότητές του και θυμάται τις λεπτομέρειες, που οι πολλοί ξεχνάνε.
Φίλος είναι εκείνος που στη μεγάλη σου χαρά χάρηκε ειλικρινά και ανιδιοτελώς, σαν ήταν δική του η χαρά.
Φίλος είναι αυτός που νιώθεις άνετα να του πεις ότι βαριέσαι να μιλήσεις τώρα μαζί του και θα σου πει, οκ, τα λέμε το πρωί. Και δεν κάνει δεύτερη σκέψη και το ξέρεις καλά.
Φίλος είναι αυτός που ενώ μένει σε άλλη χώρα, θα πάει για δικά του ψώνια χειροτεχνίας και θα  αγοράσει και για σένα, γιατί ξέρει ότι τρελαίνεσαι.
Φίλος είναι αυτός που μπορεί να μην έχετε βρεθεί ποτέ από κοντά, αλλά θα βγάλει φωτογραφία κάτι που του θύμησε εσένα και θα στη στείλει.Φίλος είναι αυτός που θυμάται την πρώτη φορά που γνωριστήκατε, μέρα και τόπο. Και δεν το ξεχνάει, όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Φίλος είναι αυτός που δεν έχετε βρεθεί, αλλά έχει την έγνοια σου και ρωτάει πώς είναι το μικρό και αν έφτασες καλά στον προορισμό σου.
Φίλος είναι αυτός που χαλάει το κινητό σου και σου λέει : "και τώρα πώς θα  μιλάμε; "
Φίλος είναι αυτός που θα σου στείλει μήνυμα ένα αυτοκόλλητο και θα καταλάβεις ακριβώς πώς νιώθει και τι θέλει να σου πει.
Φίλος είναι τόσα μικροπράγματα, απλά και καθημερινά, που ζεσταίνουν την καρδιά και γεμίζουν τη ζωή.
Ευχαριστώ φίλοι μου...
Σας φιλώ!

(Με αφορμή την ανάρτηση της Γιάννας, ένα σωρό συνειρμοί γέμισαν το μυαλό μου και γράφτηκε αυτή η ανάρτηση... )

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.