Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΡΕΜΜΥΔΟΜΠΙΖΕΛΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΟΤΙΝΟΙ

Όπως έχετε καταλάβει αγαπάμε πολύ τα βιβλία , τα διαβάζουμε συνέχεια και μας αρέσει να ανακαλύπτουμε  και καινούργια! Έτσι σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μια νέα προσθήκη στη βιβλιοθήκη μας, που δεν είναι άλλη από το βιβλίο "Η Μάγισσα Κρεμμυδομπιζέλω και οι Καροτίνοι" από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη.
Οι Καροτίνοι ζουν στη μακρινή Ζαρζαβάτη, σε ένα φιλήσυχο χωριό την Καροτιστάνδη, που πήρε το όνομά της από τα αντικείμενα εκεί, που μοιάζουν όλα με καρότα! Η ζωή κυλάει ήρεμα στην Καροτιστάνδη και όλα θα ήταν τέλεια αν... Μα φυσικά, αν σε απόσταση 597 καρότων βόρεια του χωριού δεν ζούσε η κακιά μάγισσα Κρεμμυδομπιζέλω! Σκοπός της ζωής της να εξαφανίσει από το χάρτη τους Καροτίνους και τη μάγισσα Καρλότα, με τις τρομερές κρεμμυδοβόμβες της, που προετοίμαζε εδώ και καιρό. Η Γιορτή του Ώριμου Καρότου πλησίαζε και όλα θα κρίνονταν εκεί. Ποιοι θα νικήσουν άραγε; Τα καρότα ή τα μπιζέλια; 
Είναι μια πολύ διασκεδαστική ιστορία από τη Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου με την υπεροχη εικονογράφηση του Juan Manuel Moreno, για τα παιδάκια μας, μικρά αλλά και μεγαλύτερα, με μηνύματα για τη σημασία της αγάπης και τις συμφιλίωσης, παρά τη διαφορετικότητα. Ειδικά στην πολύ δύσκολη εποχή μας, με τις εικόνες βίας να τα κατακλύζουν από παντού, είναι απαραίτητο τα παιδιά να παίρνουν αυτό το μήνυμα της αγάπης και της συμφιλίωσης και ο πιο εύκολος τρόπος είναι μέσα από απλές, κατανοητές και διασκεδαστικές ιστορίες!
Αυτές τις γιορτινές  μέρες που όλοι θα κάνουμε δώρα σε βαφτιστήρια, παιδιά κι ανήψια είναι μια πολύ όμορφη πρόταση για δώρο που θα συνοδέψει τη λαμπάδα και το σοκολατένιο αυγό! 
Και επειδή εμείς αγαπάμε να κάνουμε δώρα και σε σας, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, μέλος του ομίλου Nakas Group, θα δώσουμε σε ένα τυχερό αναγνώστη ένα αντίτυπο του βιβλίου "Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΡΕΜΜΥΔΟΜΠΙΖΕΛΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΟΤΙΝΟΙ"! Αν θέλετε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό , το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού και να συμπληρώσετε την φόρμα που ακολουθεί.


UPDATE 27-6-2016
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ο διαγωνισμός μας έληξε και σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή!
Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η ΓΕΩΡΓΙΑ ΨΑΡΟΓΙΩΡΓΟΥ 

Συγχαρητήρια και πάντα τυχερή!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1.Οι εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, μέλος του ομίλου NAKAS προσφέρουν σε έναν αναγνώστη του blog mamagiaspiti.gr   ένα αντίτυπο του εξής βιβλίου: "Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΡΕΜΥΔΟΜΠΙΖΕΛΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΟΤΙΝΟΙ" της Χρυσάνθης Πρωτοψάλτου.
2.Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από τις 20/4/2016 έως τις 26/4/2016 στις 23:59μ.μ.
3. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από την Ελλάδα.
4. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η συμπλήρωση στη φόρμα Google, που ακολουθεί ,  των βημάτων που αναφέρονται δηλαδή:
 α) Συμπλήρωση έγκυρου mail ,
 β) Συμπλήρωση ονοματεπώνυμου.
 γ)Δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο facebook εδώ.
 δ) Like στις σελίδες εκδόσεις Χάρτινη Πόλη και Μαμά για σπίτι στο Facebook.
Συμμετοχές που δεν θα έχουν συμπληρώσει οπωσδήποτε τα τρία πρώτα βήματα του διαγωνισμού ή θα τα έχουν συμπληρώσει ελλιπώς, δεν θα είναι έγκυρες.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής Random.org μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Ο νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού .
7. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog mamagiaspiti.gr δεν φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού
8. Το δώρο θα παραληφθεί από το νικητή από τα κατά τόπους καταστήματα του Ομίλου Nakas Group, μετά από επικοινωνία με την εταιρεία.
9. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email. Αν δεν επικοινωνήσει μέσα σε 2 μέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί για το συγκεκριμένο νικητή που δεν απάντησε.
10. Ο διαγωνισμός θα δημοσιευθεί σε sites διαγωνισμών.Καλή επιτυχία σε όλους!
Σας φιλώ!


You May Also Like

4 σχόλια

  1. Κι εμείς αγαπάμε τα βιβλία! Ευχαριστούμε Κατερινάκι για τον ωραίο διαγωνισμό! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ !! Καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας!

MAMA ON INSTAGRAM