DIY ΛΑΜΠΑΔΑ ΦΡΟΖΕΝ


Σας είχα πει ότι δεν θα ανέβαζα άλλη κατασκευή, τελικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ! ;) Κι αυτό γιατί η τελευταία λαμπάδα που κατάφερα να φτιάξω, μου άρεσε πάρα πολύ. Μια από τις βαφτιστήρες μου, ζήτησε φέτος λαμπάδα με τη γνωστή και μη εξαιρετέα Έλσα... Ξέρετε πώς είναι αυτά, οι βαφτιστήρες ζητάνε κι οι νονές υπακούουν! Όμως οι βόλτες μου στα μαγαζιά με απογοήτευσαν, γιατί για άλλη μια φορά, η λαμπάδες με το συγκεκριμένο χαρακτήρα ήταν ένα σκέτο κερί, που συνόδευε ένα παιχνίδι. Όπως έχω ξαναπεί, προτιμώ το δώρο να είναι ξεχωριστό, γιατί η λαμπάδα έχει άλλο σκοπό και συμβολισμό. 
Ζώντας λοιπόν σε ένα σπίτι με Φροζενόπληκτα παιδιά, με αυτοκόλλητα, μπλοκ, ντοσιέ, φιγούρες, κούκλες, ρούχα, καπέλα και λοιπά αξεσουάρ με Άννα και Έλσα, δεν δυσκολεύτηκα να βρω τα υλικά μου και να φτιάξω μόνη μου ένα "καδράκι" με την Έλσα και την Άννα.
Πάμε να δούμε πώς γίνεται!Υλικά

Λαμπάδα λευκή
Ένα κομμάτι λευκό (ή γαλάζιο) χαρτόνι foam
αυτοκόλλητο ή εκτυπωμένη φιγούρα με την Έλσα και την Άννα
ακρυλικό ή τέμπερα σε γαλάζιο χρώμα
κορδέλα λευκή
δαντελίτσα αυτοκόλλητη λευκή
μικρή λευκή χάντρα ή τριανταφυλλο
κόλλα 
πινελάκι

Εκτέλεση
Αρχικά ετοιμάζουμε το καδράκι μας. Κόβουμε το foam σε ό,τι σχήμα θέλουμε, αυγό, καρδούλα, νιφάδα, ό,τι μας αρέσει. Κολλάμε πάνω το αυτοκόλλητο ή την εκτυπωμένη φιγούρα. Με ένα πινελάκι εφαρμόζουμε το χρώμα, έτσι ώστε να καλυφθεί η ένωση του χαρτιού με το foam , όπως φαίνεται στη φωτό.Στη συνέχεια βάφουμε το κάτω μέρος της λαμπάδας με το χρώμα και αφήνουμε να στεγνώσει. Κολλάμε το καδράκι πάνω σε μια κορδέλα και στη συνέχεια την κορδέλα πάνω στη λαμπάδα, ακριβώς πάνω από το χρωματισμένο μέρος.Στη συνέχεια διακοσμούμε με τη δαντέλα, κάνουμε την κορδελίτσα ένα φιόγκο κάτω από το καδράκι και στη μέση κολλάμε τη χάντρα ή το τριανταφυλλάκι.
Έτοιμη!
Ελπίζω να αρέσει και στη βαφτιστήρα μου, οι δικές μου πάντως ξετρελάθηκαν, απόδειξη ότι τα παιδιά ενθουσιάζονται ακόμα και με τα πιο απλά πράγματα.
Αν έχετε κι εσείς λάτρεις της Έλσας, δοκιμάστε το και πείτε μου γνώμες!Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.