ΚΟΛΙΚΟΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ FREZYDERM

Δεν ξέρω αν υπάρχει νέα μανούλα που να μην εχει ταλαιπωρηθεί τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της από κολικούς. Ειδικά όταν είναι το πρώτο μωρό, αυτά τα ανεξήγητα κλάμματα που ξεκινάνε εκεί γύρω στις 7 με 9 το βράδυ και ό,τι μα ό,τι και να κάνεις δεν σταματάνε, μπορεί να φέρουν σε απελπισία τη μαμά και το μπαμπά... Ακόμα και αν κρατάνε για λίγο καιρό οι κολικοί, φαίνονται βουνό, γιατί δεν μπορείς να διαγνώσεις αμέσως τι έχει το μωράκι και κλαίει.
Μερικοί τρόποι αντιμετώπισης είναι να κάνετε μασαζ στην κοιλίτσα του, να κρατήσετε ζεστό το μωράκι, καλύπτοντας τα πατουσάκια του, τυλίγοντάς το, ειδικά στην κοιλίτσα του με μια ζεστή κουβερτούλα και φυσικά να το έχετε αγκαλιά για να νιώθει ζεστασιά και ασφάλεια.
Η Frezyderm και αυτή τη φορά είναι δίπλα στις νέες μανούλες και τα μωράκια τους και φέρνει ένα πρωτοποριακό προϊόν, για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των κολικών.
Πρόκειται για το άνυδρο gel Colic Relief Massage Gel της FREZYDERM. Η σύστασή του από καταπραϋντικά μαλακτικά έλαια αμυγδάλου, καλέντουλας και  χαμομηλιού, ανακουφίζουν και ηρεμούν το μωρό. Κάνοντας μασάζ στην περιοχή της κοιλίτσα, σε ώρα που το μωρό είναι ήρεμο, αυξάνεται η θερμοκρασία του δέρματος κατά ένα βαθμό, προσφέροντας ζεστασιά στο μωρό, χωρίς να εμποδίστεί η μικροκυκλοφορία του αίματος. Έτσι, όποιο τρόπο κι αν ακολουθείτε για να ανακουφίσετε το μωρό από τους πόνους των κολικών, το gel κάνει την αντιμετώπισή τους πιο εύκολη, το μωράκι πιο ήρεμο και τη μανούλα και τον μπαμπά πιο ψύχραιμους!
Η σύσταση όλων των προϊόντων της Frezyderm είναι γνωστό ότι δεν περιέχουν parabens, φαρμακευτικές ουσίες και συντηρητικά, έτσι λοιπόν και το Colic Relief Massage Gel σέβεται και προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμιδα των μωρών, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα να εμφανίσουν αλλεργίες.
Αν λοιπόν έχετε κι εσείς νεογέννητο μωράκι , δικό σας, εγγονάκι, ανηψάκι, βαφτιστηρι, φίλου, μια πολύ ωραία και χρήσιμη ιδέα για δωράκι είναι το  Colic Relief Massage Gel .Η Μαμά για σπίτι σε συνεργασία με την εταιρεία Frezyderm κάνει δώρο σε πέντε τυχερούς ένα Colic Relief Massage Gel .
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό διαβάστε προσεκτικά τους όρους και συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από τις 4/4/2016 έως τις 12/4/2016 στις 23:59μ.μ.
2. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από την Ελλάδα.
3. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η συμπλήρωση στη φόρμα Google, που ακολουθεί ,  των βημάτων που αναφέρονται δηλαδή:
 α) Συμπλήρωση έγκυρου mail ,
 β) Συμπλήρωση ονόματος ,
γ) Προαιρετικά Like στη σελίδα Μαμά για σπίτι στο Facebook,
δ) Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού στο Facebook, η οποία βρίσκεται εδώ.
Συμμετοχές που δεν θα έχουν συμπληρώσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού ή θα τα έχουν συμπληρώσει ελλιπώς, δεν θα είναι έγκυρες.
4. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής Random.org μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
5. Οι νικητές θα είναι πέντε (5)  και θα κερδίσουν από ένα προϊόνColic Relief Massage Gel της εταιρίας Frezyderm.
6. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει με αποστολή στους νικητές και τα έξοδα βαρύνουν το δωροθέτη.
7. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email. Αν δεν επικοινωνήσει μέσα σε 3 μέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί για το συγκεκριμένο νικητή που δεν απάντησε.
8. Ο διαγωνισμός θα δημοσιευθεί σε sites διαγωνισμών.


UPDATE 13/4/2016
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ο διαγωνισμός μας έληξε και σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή!
Οι νικητές είναι οι εξής με τη σειρά που προέκυψαν από την κλήρωση:

39. ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΣΙΑΝΤΑ
32. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΖΑΝΑ
8. ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
13. ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΓΩΓΟΥΛΗ
Συγχαρητήρια και πάντα τυχερές! Θα επικοινωνήσω με τις νικήτριες μέσα στην ημέρα, να ενημερώσω για τα αποτελέσματα!

Καλή επιτυχία!
Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας!

MAMA ON INSTAGRAM