ΚΟΛΙΚΟΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ FREZYDERM

Δεν ξέρω αν υπάρχει νέα μανούλα που να μην εχει ταλαιπωρηθεί τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της από κολικούς. Ειδικά όταν είναι το πρώτο μωρό, αυτά τα ανεξήγητα κλάμματα που ξεκινάνε εκεί γύρω στις 7 με 9 το βράδυ και ό,τι μα ό,τι και να κάνεις δεν σταματάνε, μπορεί να φέρουν σε απελπισία τη μαμά και το μπαμπά... Ακόμα και αν κρατάνε για λίγο καιρό οι κολικοί, φαίνονται βουνό, γιατί δεν μπορείς να διαγνώσεις αμέσως τι έχει το μωράκι και κλαίει.
Μερικοί τρόποι αντιμετώπισης είναι να κάνετε μασαζ στην κοιλίτσα του, να κρατήσετε ζεστό το μωράκι, καλύπτοντας τα πατουσάκια του, τυλίγοντάς το, ειδικά στην κοιλίτσα του με μια ζεστή κουβερτούλα και φυσικά να το έχετε αγκαλιά για να νιώθει ζεστασιά και ασφάλεια.
Η Frezyderm και αυτή τη φορά είναι δίπλα στις νέες μανούλες και τα μωράκια τους και φέρνει ένα πρωτοποριακό προϊόν, για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των κολικών.
Πρόκειται για το άνυδρο gel Colic Relief Massage Gel της FREZYDERM. Η σύστασή του από καταπραϋντικά μαλακτικά έλαια αμυγδάλου, καλέντουλας και  χαμομηλιού, ανακουφίζουν και ηρεμούν το μωρό. Κάνοντας μασάζ στην περιοχή της κοιλίτσα, σε ώρα που το μωρό είναι ήρεμο, αυξάνεται η θερμοκρασία του δέρματος κατά ένα βαθμό, προσφέροντας ζεστασιά στο μωρό, χωρίς να εμποδίστεί η μικροκυκλοφορία του αίματος. Έτσι, όποιο τρόπο κι αν ακολουθείτε για να ανακουφίσετε το μωρό από τους πόνους των κολικών, το gel κάνει την αντιμετώπισή τους πιο εύκολη, το μωράκι πιο ήρεμο και τη μανούλα και τον μπαμπά πιο ψύχραιμους!
Η σύσταση όλων των προϊόντων της Frezyderm είναι γνωστό ότι δεν περιέχουν parabens, φαρμακευτικές ουσίες και συντηρητικά, έτσι λοιπόν και το Colic Relief Massage Gel σέβεται και προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμιδα των μωρών, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα να εμφανίσουν αλλεργίες.
Αν λοιπόν έχετε κι εσείς νεογέννητο μωράκι , δικό σας, εγγονάκι, ανηψάκι, βαφτιστηρι, φίλου, μια πολύ ωραία και χρήσιμη ιδέα για δωράκι είναι το  Colic Relief Massage Gel .
Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.