ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ; ΠΑΜΕ ΣΤΟ Meliartos

Όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, αγαπώ το κέντρο της Αθήνας. Εκεί είναι η δουλειά μου, εκεί κινούμαι καθημερινά, τα τελευταία 12 χρόνια και αγαπώ κάθε γωνιά του, γιατί για μένα έχει και μια διαφορετική, ξεχωριστή σημασία! Έτσι λοιπόν μια από τις οικογενειακές μας βόλτες είναι στο κέντρο.
Σε μια από αυτές τις βόλτες μας λοιπόν ανακαλύψαμε τον πολυχώρο εστίασης "Meliartos", που βρίσκεται στο Μοναστηράκι, στη συμβολή της Ερμού με την Αιόλου.
Ο πολυχώρος γεύσης  "Meliartos" είναι μια νέα πρωτότυπη πρόταση στον τομέα της εστίασης στην Αθήνα, που συνδυάζει πέντε διαφορετικές γωνιές: Πιτοπωλείο, Καφενείο, Γαλακτοπωλείο, Κουζινάκι και Εστιατόριο. Χαρακτηριστικό του καταστήματος, είναι ότι «παντρεύει» αρμονικά το παραδοσιακό με το σύγχρονο. Στην κουζίνα του συνδυάζονται στις συνταγές υπέροχα τοπικά προϊόντα, με ονομασία προέλευσης, από παραγωγούς σε όλη τη χώρα και προσφέρονται στον επισκέπτη, με έναν εντελώς ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο.
Όμως εκτός από την πολύ ποιοτική κουζίνα και τις πολλές δυνατότητες για εκδηλώσεις, που προσφέρονται στο "Meliartos", αυτό το μήνα κάτι νέο ξεκινά , ειδικά για τους γονείς και τα παιδάκια τους και χαίρομαι πολύ που μπορώ να σας το προτείνω!Από τις 7/2 και κάθε Κυριακή (στις 12 μ.-4 μ.μ.) για όλο τον Φεβρουάριο, τα παιδιά έχουν το δικό τους ειδικά διαμορφωμένο στέκι στον ημιώροφο του πολυχώρου γεύσεων Meliartos. Μια χαρούμενη γωνιά όπου θα απασχολούνται από τους ειδικευμένους παιδαγωγούς. Θα φτιάχνουν μάσκες και ζωάκια από χαρτί αλλά και δώρα για τους γονείς τους. Θα μεταμορφώνονται σε μικρούς σεφ για να δημιουργήσουν κουλουράκια, λαχταριστά melicakes και σοκολατένια γλειφιτζούρια. Το Meliartos kids corner με δραστηριότητες για τα παιδιά μας κάθε εβδομάδα φέρνει και κάτι διαφορετικό.
Όλα αυτά ενώ οι μεγάλοι χαλαρώνουν συζητώντας και απολαμβάνοντας τις νοστιμιές Meliartos στο ολοκαίνουργιο café-εστιατόριό του. Σε μια σύγχρονη και φωτεινή σάλα, με ανοιχτή θέα στη ζωή της πόλης.Αν λοιπόν θέλετε να περάσετε ένα χαλαρό κυριακάτικο μεσημέρι , μετά τη βόλτα σας στον Εθνικό Κήπο ή την Ακαδημία και να απολαύσετε υπέροχα εδέσματα εσείς και τα παιδάκια σας να απασχοληθούν δημιουργικά, σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!
Και πού ξέρετε, ίσως συναντηθούμε!
Καλές βόλτες! Καλό Σαββατοκύριακο!
Σας φιλώ!

MELIARTOS Ερμού 65 & Αιόλου, 10563, Αθήνα  
για κρατήσεις: 210 3237 379

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.