CHOCOLATE FACTORY GIVEAWAY- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με μια πολύ γλυκειά πρόταση και έναν ακόμα πιο λαχταριστό διαγωνισμό σας λέω καλή εβδομάδα! Η πρότασή μου αυτή τη φορά δεν είναι άλλη από το πιο λαχταριστό θεματικό πάρκο της Ελλάδας , που βρίσκεται στην Αθήνα.
Καταρράκτης και σιντριβάνια σοκολάτας, γιγαντιαία σοκολατάκια, αλλά και μπισκότα. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις απολαυστικές εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι ήρωες του παραμυθένιου εργοστασίου σοκολάτας στους τυχερούς επισκέπτες.

Τα παραπάνω είναι μία μόνο ενδεικτική πρόγευση  της αποκαλυπτικής περιήγησης στους δρόμους του κακάο, στην ζούγκλα του Αμαζονίου και στον πολιτισμό των Αζτέκων στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας».
Διαδραστικό και πρωτότυπο το θεματικό πάρκο, απευθύνεται σε επισκέπτες κάθε ηλικίας. Λειτουργεί στο εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI, στην Λεωφόρο Κηφισίας, ήδη από 7 Νοεμβρίου 2015 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2016.
Οι διοργανωτές τονίζουν ότι το, εκ των πραγμάτων, εξωτικό ταξίδι στο σοκολατένιο όνειρο συνδυάζει αριστοτεχνικά την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση, ενώ παράλληλα απαντά πειστικά στο εύλογο ερώτημα: Γιατί να επισκεφθούμε το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας;
Ανάμεσα στα κυριότερα επιχειρήματα ξεχωρίζουν τα εξής:
-Στον Ναό των Αζτέκων ανακαλύπτετε τους θρύλους, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό των ινδιάνων, αλλά και τις απίθανες ιστορίες του κακάο.
-Στη Ζούγκλα του Αμαζονίου σας περιμένει μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία και ξενάγηση, στην μικρή, «πραγματική» ζούγκλα με την αποπνικτική υγρασία και την τροπική ζέστη που δημιουργούν οι συνθήκες προσομοίωσης.
-Στο Εργαστήρι Σοκολάτας συμμετέχετε στα διάφορα στάδια παραγωγής (με το εκπληκτικό διαδραστικό εργαστήρι για παιδιά) και συσκευασίας σοκολάτας και φυσικά... δοκιμάζετε!
-Στον χώρο με το «μεγάλο μυστικό», σας περιμένει ο μεγαλύτερος Καταρράκτης Σοκολάτας της Ευρώπης όπου 1.200 λίτρα πραγματικής, λιωμένης σοκολάτας ρέουν μπροστά στα μάτια σας!

Πέντε τυχεροί λοιπόν θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την τελευταία εβδομάδα λειτουργίας του Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας, για να ζήσουν από κοντά αυτή τη μαγευτική εμπειρία.
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Ο διαγωνισμός ισχύει από 8/2/2016 μέχρι 12/2/2016 στις 12:00 μ.μ.
2. Γίνονται δεκτες συμμετοχές από Ελλάδα.
3. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και οι νικητές θα ενημερωθούν με email.
4. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό ακολουθήστε τα εξής βήματα: α) Like στη σελίδα Μαμά για σπίτι , β) Like στη σελίδα Εργοστάσιο Σοκολάτας , γ) Ονοματεπώνυμο στο Facebook , δ) Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού , που θα βρείτε εδώ. ε) Συμπλήρωση όλων των στοιχείων της φόρμας συμμετοχής που ακολουθεί (όνομα, επώνυμο, έγκυρο e-mail). Αν δεν έχει συμπληρωθεί κάποιο από τα ανωτέρω βήματα, η συμμετοχή είναι άκυρη.


UPDATE 12-2-2016
Αποτελέσματα διαγωνισμού
Οι 5 νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από μια διολή πρόσκληση είναι οι εξής:
1. ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΗ
2. ΝΙΚΗ ΑΝΝΙΝΟΥ
3. ΤΑΚΗΣ ΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
4. ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
5. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΡΟΝΗ

Συγχαρητήρια και πάντα τυχεροί να είστε! Θα επικοινωνήσω με καθέναν ξεχωριστά με email για την ενημέρωσή σας!

Χρήσιμες πληροφορίες

To «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αμαρουσίου. Στο Εργοστάσιο λειτουργούν τμήματα με διάφορα θεματικά εργαστήρια (workshops), ενώ το ποικίλο πληροφοριακό υλικό του Μουσείου είναι προσβάσιμο στα Ελληνικά, στα Αγγλικά καθώς και στην νοηματική γλώσσα αλλά και σε άλλες γλώσσες μετά από συνεννόηση. Όλοι οι χώροι του «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας» είναι προσβάσιμοι σε άτομα με κινητικά προβλήματα. 


Εγκαίνια: 7 Νοεμβρίου 2015. 
Λειτουργία: μέχρι 19 Φεβρουαρίου 2016.

Χρήσιμες Πληροφορίες
Ωράρια λειτουργίας
Καθημερινά: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 11:00 - 21:00 &
Κυριακή 11:00 – 19:00

Τιμές Εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 7,00 €/άτομο
Πολύτεκνοι /ΑΜΕΑ : 5,00€/άτομο
Οικογενειακό εισιτήριο (3 & 4 άτομα): 20,00€, (2 γονείς με 2 παιδιά ή 2 γονείς με ένα παιδί).
Σχολεία και Γκρουπ: 5,00€/άτομο.

Πληροφορίες: 210 6168458
Για επισκέψεις σχολείων – ομαδικές κρατήσεις: 210 6168456 -7

Helexpo Maroussi – Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο
Λεωφ. Κηφισίας 39 - ΤΚ 15123 ΜΑΡΟΥΣΙ

www.ErgostasioSokolatas.gr 
https://vimeo.com/105809851
Σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/ErgostasioSokolatas
E-mail: chocofactory@helexpo.gr

Καλή επιτυχία σε όλους!
Σας φιλώ!

You May Also Like

1 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας!

MAMA ON INSTAGRAM