ΠΙΝΟΚΙΟ - ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΒΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ

πηγή
Την Κυριακή που μας πέρασε παρακολουθήσαμε με τα κορίτσια και δυο από τις καλές μου κουμπάρες και τα παιδάκια τους, την παράσταση "Πινόκιο"΄. Ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές των φετινών γιορτών για όλους μας!
Η παράσταση ήταν πάρα πολύ προσεγμένη, οι ηθοποιοί καθηλωτικοί, πολύ όμορφα κουστούμια, κοντολογίς ενθουσιαστήκαμε!

Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ από όλα, ήταν ότι το παραμύθι ήταν ακριβώς όπως το ξέρω και γω από μικρή, χωρίς καμιά επιτήδευση, αλλά τόσο γλυκά τροποποιημένο για το θέατρο. Υπάρχει πιστεύω μια παγίδα στα πολύ γνωστά παραμύθια, ότι στην προσπάθεια να γίνει πρωτότυπη μια παραγωγή, γίνονται υπερβολές, αλλαγές στην ιστορία και τελικά το αποτέλεσμα δεν βγαίνει καλό. Όμως η συγκεκριμένη παράσταση, ήταν από κάθε άποψη απολύτως τέλεια!
Τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν, το ίδιο και τα υπόλοιπα παιδάκια! Έμειναν καθηλωμένα για όλη τη διάρκεια της παράστασης, χωρίς να παραπονεθούν για τίποτα, έβλεπες πόσο απορροφημένα ήταν.

πηγή


Μετά την παράσταση ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί βρίσκονταν στο φουαγιέ και είχαμε την ευκαιρία να μας υπογράψουν τα βιβλία και να βγάλουν φωτογραφίες με τα παιδιά! Εννοείται ότι οι κόρες μου εκστασιάστηκαν με τη Γαλάζια Νεράιδα, αλλά και με τον Πινόκιο και το Γρύλο.

πηγή

Φύγαμε κατενθουσιασμένοι και βέβαια με το βιβλίο μας παραμάσχαλα. Το βιβλίο, που περιέχει και το cd, μπορείτε να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Εν Πλω. Εμείς πάντως ακούμε καθημερινά το cd και τα κορίτσια έχουν μάθει όλα τα τραγούδια απέξω και τα τραγουδάνε διαρκώς!
Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε κάτι όμορφο με τα παιδιά αυτό το Σαββατοκύριακο, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δείτε τον Πινόκιο!
Να περάσετε όμορφα ό,τι κι αν κάνετε!
Σας φιλώ!

Υ.Γ. Πριν λίγο καιρό από την Μάχη είχα μάθει για το site elamazi.gr και είχα την ευκαιρία να κερδίσω από εκεί 1+1 πρόσκληση για την παράσταση, αλλά και να ενημερωθώ για όλες τις παραστάσεις που ανεβαίνουν φέτος. Αν θέλετε κι εσείς μπορείτε να επισκεφθείτε το elamazi.gr και να μένετε συνέχεια ενημερωμένοι, για ό,τι συμβαίνει στην πόλη για τα παιδιά και για εσάς! 
Η παράσταση Πινόκιο από τις μαγικές σβούρες σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη, στο Θέατρο Ιλίσια, κάθε Κυριακή στις 11:00 π.μ. και στις 3:00μ.μ.

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.