ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ...

via
Εχθές το απόγευμα η Βαγγελίτσα ήρθε νευριασμένη και με κλάματα να παραπονεθεί για κάτι που της έκανε η Κωνσταντίνα. Είχε θυμώσει πολύ και δεν άκουγε τι της έλεγα, μόνο έκλαιγε πολύ φωναχτά.
Οπότε και γω την πήρα στην αγκαλιά μου, πάνω στο στήθος μου, έτσι όπως και όταν ήταν μωράκι.

Τις θυμάμαι εκείνες τις στιγμές, το μωρό να κλαίει, να κλαίει, να μη θέλει τίποτα και κανέναν. Μόνο όταν την κρατούσα έτσι σφιχτά, όπως για να θηλασει ηρεμουσε. Τις θυμάμαι αυτές τις στιγμές και κάθε φορά που τα παιδιά μου κλαίνε, προσπαθώ να τις ηρεμώ και πάλι έτσι.
Όμως τώρα θέλουν και να μιλάμε, να τις ηρεμώ με λόγια, να εξηγώ ή να δικαιολογώ αυτό που έγινε και τις θύμωσε, τις πλήγωσε, τις νευρίασε.
Αλλά η σφιχτή αγκαλιά, τα μωράκια μου, που έγιναν παιδάκια, να κουλουριάζονται κοντά μου και γω να τις σφίγγω, η σφιχτή αγκαλιά και το συναίσθημα αυτό το απερίγραπτο είναι το ίδιο.
Με τη μόνη διαφορά ότι πια δεν χωράνε ολόκληρες στην αγκαλιά... Περισσεύει κάτι περισσότερο από τη μισή Βαγγελίτσα και σχεδόν όλη η Κωνσταντίνα...

via
Εχθές, μετά που ηρεμήσαμε όλοι, ήρθαν και οι δυο στην αγκαλιά μου και μετρούσαμε πόσο έχουν μεγαλώσει. Πάρα πολύ, πάρα πάρα πολύ...
Αλλά  όταν έπεσαν και οι δυο η μια πάνω στην άλλη, για να χωρέσουν στην αγκαλιά μαζί , σπρώχνοντας και χαχανίζοντας, τραγουδώντας "έχω δυο πουλάκια, μες στα καλαθάκια..."  κατάλαβα ότι η ψυχούλα τους είναι η ίδια,  με εκείνα τα μωράκια που παρηγορούνταν μόνο με αγκαλιές και φιλιά...
Και η καρδιά μου έλιωσε, από την μεγάλη ευτυχία...

Σας φιλώ!


You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.