ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ HELLOKIDS

Παρασκευή επιτέλους, το Σαββατοκύριακο απέχει μόνο μερικές ώρες!! Στο OUT AND ABOUT αυτής της εβδομάδας σας έχω μια πολύ ξεχωριστή πρόταση, που πιστεύω θα ενθουσιάσει όλους, τα μικρά σας, αλλά και τους μεγαλύτερους.
Πρόκειται φυσικά για τον νέο κύκλο με δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά του Hellokids, που ξεκινούν για δεύτερη χρονιά, από αύριο Σάββατο 3 Οκτωβρίου, αλλά και κάθε Σάββατο του μήνα, από τις 11.30 πμ έως τη 1.00 μμ.

Απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 3 έως 10 ετών και είναι πραγματικά τόσο πρωτότυπες και ξεχωριστές οι δραστηριότητες των εργαστηρίων, που σίγουρα δεν θα πάτε μόνο μια φορά! Φέτος, όπως θα δείτε και στο πρόγραμμα, τα θέματα των δραστηριοτήτων είναι εμπνευσμένα από αγαπημένα, κλασσικά παραμύθια, ξεκινώντας με το "Μικρό Πρίγκιπα".
Πάμε να δούμε το πρόγραμμα του Οκτωβρίου!ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Μήνας αφιερωµένος στο πολυαγαπηµένο βιβλίο «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ. «Δε βλέπεις καθαρά παρά µόνο µε την καρδιά!».
3/10 Ζωγραφίζουµε πάνω σε υφασµάτινη κασετίνα µε ανεξίτηλους µαρκαδόρους τον µικρό πρίγκηπα και την αλεπού.
10/10 Φτιάχνουµε πρωτότυπο φωτιστικό-πλανήτη για το δωµάτιό µας µε όλους τους ήρωες από τον µικρό πρίγκηπα.
17/10 Δηµιουργούµε το σχολικό ηµερολόγιο τοίχου µε 10 κάρτες-µήνες, αντλώντας τα θέµατα από το βιβλίο του µικρού πρίγκηπα.
24/10 Γνωρίζουµε την τεχνική decopatch και φτιάχνουµε ξύλινη κορνίζα για τη φωτογραφία µας µε τον µικρό πρίγκηπα.
31/10 Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής: φτιάχνουµε cup cakes-πλανήτες και διακοσµούµε µε χρωµατιστές ζαχαρόπαστες.


Το εργαστήρι Hellokids βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο Atrium στο κέντρο της Αθήνας, Χαριλάου Τρικούπη 6-10, τηλ. επικοινωνίας 210 6828809.


Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.