ΔIAKOΠEΣ EINAI...


Οι διακοπές είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Έχουν και ορισμό.
 Είναι εκείνες οι μέρες που φεύγεις από το σπίτι σου και πας στο άλλο αγαπημένο σπίτι σου. 
Εκείνο με την απίστευτη θέα, την απόλυτη ησυχία, τα πολλά ζουζούνια, τα ηλιοβασιλέματα, τον έναστρο ουρανό και τα δέντρα, την καταγάλανη θάλασσα και τα πολλά βότσαλα. 


Επίσης είναι εκείνες οι μέρες που μπαίνεις στο καράβι και πας σε ένα νησί, κατά προτίμηση στη Ζάκυνθο. Εκεί τρως πολύ, δεν κοιμάσαι καθόλου, κάνεις βόλτες με την άμαξα, σκαρφαλώνεις στην όμορφη Μπόχαλη, νιώθεις τον Άγιο ζωντανό να τριγυρνά στην πόλη, μετράς καμπαναριά, συναντάς συγγενείς στου Δράκα, βρίσκεις γνωστούς στο κέντρο της Χώρας, απολαμβάνεις πυροτεχνήματα και κάνεις βουτιές για λίγη δροσιά.Διακοπές είναι αυτές οι μέρες του χρόνου που ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σου πιστεύεις ότι μπορείς να το ξεπεράσεις. Είναι εκείνες οι μέρες που ζεις τα παιδιά σου, που τα βλέπεις να μαθαίνουν από το βιβλίο της φύσης, που χαίρεσαι όταν βγάζουν τα μπρατσάκια και μαθαίνουν κανονικά μπάνιο (άλλο αν εσύ φοβάσαι τα βαθιά νερά...), πετάτε μαζί βοτσαλάκια στο νερό. Είναι οι μέρες που έχεις χρόνο να σκεφτείς, να βάλεις σε τάξη τα μέσα σου, να δεις από πού έρχεσαι και πού θα ήθελες να πας. Είναι οι στιγμές της απόλυτης ευτυχίας, παρέα με το ταίρι σου, αγναντεύοντας τα φώτα στο απέναντι βουνό. Διακοπές είναι οι συναντήσεις με τους φίλους που μένουν μακριά, αλλά κι εκείνους που μένουν κοντά, οι μεγάλες συζητήσεις, τα γέλια και τα παιχνίδια των παιδιών σε κάθε τόπο και με κάθε ευκαιρίαΑυτές είναι διακοπές. Και εγώ τις έζησα φέτος. Είμαι ευγνώμων γι΄αυτό!
 Μες στην καρδιά μου έχει ακόμα καλοκαιράκι, κι ας ετοιμαζόμαστε πλέον για το σχολείο. Καλώς σας βρήκα και πάλι! Καλό φθινόπωρο να έχουμε και καλές νέες αρχές σε όλους μας!
Σας φιλώ!
You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.