Έγκυος το καλοκαίρι - Familives magazine

Καλό μήνα φίλοι μου!! Να έχουμε έναν υπέροχο Αύγουστο!
Το καλοκαίρι είναι στο αποκορύφωμά του και ο καύσωνας καλά κρατεί... Η πολλή ζέστη δημιουργεί κάποια προβλήματα σε όλους μας, αλλά για τις εγκυούλες της παρέας, σίγουρα περισσότερα.
Κοιλίτσα φουσκωμένη, δύσκολες μετακινήσεις, αίσθημα κόπωσης...
Μην ανησυχείτε όμως, υπάρχουν τρόποι να περάσετε αυτό το ιδιαίτερο για σας καλοκαίρι , το τελευταίο χωρίς μωράκι, με εύκολο τρόπο και να το γεμίσετε όμορφες αναμνήσεις, χωρίς ταλαιπωρία!
Αν θέλετε να δείτε πώς, δεν έχετε παρά να διαβάσετε το σχετικό άρθρο στο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού Familives!
Μερικά έξυπνα tips που θα σας φανούν χρήσιμα για την καλοκαιρινή εγκυμοσύνη σας, αλλά και πολλά ακόμα άρθρα, για όμορφες, καλοκαιρινές , οικογενειακές στιγμές!

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.