Μύθοι και αλήθειες για τη γυμναστική- Familives magazine


Επίπεδη κοιλιά, μηδέν κυτταρίτιδα, γραμμωμένα χέρια και πόδια... Όλοι θέλουμε να έχουμε ένα σώμα γυμνασμένο και σφριγιλό.

Όμως με ποιος είναι ο σωστός τρόπος να γυμναστούμε; Τι ταιριάζει στον καθένα μας; Και κυρίως πόσα από αυτά που ακούμε, διαβάζουμε, βλέπουμε ισχύουν και πόσα όχι;Αν θέλετε να μάθετε τι είναι μύθος και τι αλήθεια για τη γυμναστική, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τι μοιράζεται η γυμνάστρια Μαρία Τσόλια, μέσα από το περιοδικό Familives.
Με τρόπο σαφή και αξιόπιστο μας εξηγεί πώς να γυμναστούμε σωστά.
Για να διαβάσετε το κείμενο, δεν έχετε παρά να ξεφυλλίσετε το καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού Familives!
Καλή ανάγνωση !
Σας φιλώ!You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.