Φτιάξαμε Μάη κι αναμνήσεις...


Καλή εβδομάδα! Ένα υπέροχο τριήμερο αφήσαμε πίσω μας και πάλι. Αισθάνομαι πραγματικά ευγνώμων στο Θεό για αυτές τις υπέροχες στιγμές που ζούμε. Μικρές στιγμές, αλλά αρκούν για να δημιουργήσουν μια ανάμνηση, που θα φέρνει χαμόγελα.
Γιατί τι είναι οι αναμνήσεις; Είναι οι μυρωδιές, οι εικόνες, τα χρώματα, οι ήχοι, τα τοπία, που όταν έρθουν ξαφνικά ξανά μπροστά σου σε ανύποπτη στιγμή, φέρνουν στο νου αυτές τις μικρές υπέροχες στιγμές, που πέρασες με αγαπημένους ανθρώπους.

Την Πρωτομαγιά μας την περάσαμε στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, με τον κήπο και τα πολλά λουλούδια.
Τα κορίτσια το καταευχαριστήθηκαν και η μαμά μπόρεσε και ξέκλεψε λίγο χρόνο για μια βόλτα.
Οι φωτογραφίες θα σας πουν τα υπόλοιπα!

Είχα πάρα πολλά χρόνια να φτιάξω στεφάνι και φέτος το ευχαριστήθηκα πολύ!


Χρώματα κι αρώματα παντού γύρω...


Και μια μικρή έκπληξη καθώς περπατούσα! 
Καλό μήνα να έχουμε!

 Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.