ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ DIY

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα φίλοι μου!!
Οι ετοιμασίες για την Ανάσταση έχουν κορυφωθεί εδώ στο σπιτάκι μας, με τη μαμά να έχει διαρκώς εμπνεύσεις, τα κοριτσούδια να χοροπηδάνε και να καταπιάνονται με όλα όσα η μαμά σκαρφίζεται και το μπαμπά να τραβάει τα (λιγοστά) μαλλιά του, με τις τρελές γυναίκες στο σπίτι!

Θα σας δείξω σήμερα το δικό μας DIY πασχαλινό καλαθάκι, που γίνεται σε 5΄. Και κυριολεκτώ, τόσο χρόνο μου πήρε να το ετοιμάσω!!

Χρειάζεστε ένα κεσεδάκι από γιαούρτι (αυτό του κιλού), χρώμα ακρυλικό της αρεσκείας σας (εγώ χρησιμοποίησα λευκό), πινέλο, διαφανή ζελατίνα με πασχαλινά σχέδια (είχα πάρει καταλάθος από το γνωστό παιχνιδομάγαζο, αλλά τίποτα δεν πάει χαμένο!), σπάγγο, κόλλα.Καταρχήν κόβουμε τα σχέδια από τη ζελατίνα και τα βάζουμε στην άκρη. Βάφουμε το κεσεδάκι και πριν στεγνώσει τελείως το χρώμα, κολλάμε πάνω τα σχέδια που ήδη έχουμε κόψει. Αφήνουμε το καλαθάκι μας στον ήλιο να στεγνώσει καλά. Κολάμε περιμετρικά στο στόμιο του καλαθιού το σπάγγο, κάνοντας τον πολλούς γύρους, μέχρι να καλυφθεί όλο. Με τον ίδιο τρόπο καλύπτουμε και το χερούλι με σπάγγο.
TIP! Προτιμήστε υγρή κόλλα , για να κολλησετε το σπάγγο και απλώστε πολλά στρώματα με ένα πινελάκι και πάνω στο σπάγγο, για να σταθεροποιηθεί πολύ καλά.

Γεμίστε το με πασχαλινά καλούδια και έτοιμο!
Eμείς το γεμίσαμε με τα χειροποίητα κουλουράκια μας, σοκολατένιες λιχουδιές και μαζί με το δωράκι της,  θα το δώσουμε στη νονά!Εσείς φτιάξατε καλαθάκια;
Καλές ετοιμασίες σε όλους!!Σας φιλώ!


You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.