ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΑΣ ΠΑΣΧΑ

Χριστός Ανέστη φίλοι μου!
Όλη την εβδομάδα προσπαθώ να ξεκλέψω λίγη ώρα για να σας ευχηθώ, αλλά όπως ξέρετε, όταν τα παιδιά βρίσκονται σπίτι, έχουν προτεραιότητα...
Σαν νερό πέρασαν κι αυτές οι μέρες, ήταν όμως μέρες όμορφες και ξεκούραστες. Αν και δεν τα καταφέραμε φέτος να πάμε στο  δικό μας κομματάκι παραδείσου, καταφέραμε να κάνουμε κι εδώ ένα σωρό πράγματα.
Όλη η Μεγάλη Εβδομάδα ήταν γεμάτη με τις παραδοσιακές ετοιμασίες για την Ανάσταση και καθημερινά ακολουθίες στην εκκλησία.


Φέτος για πρώτη φορά έφτιαξα μόνη μου τσουρέκια και πέτυχαν , γεγονός που με γέμισε με πολλή μεγάλη χαρά! Κουλουράκια και αυγά έγιναν όλα πεντανόστιμα, με πολύτιμους βοηθούς ;-)
Μετά από μια μικρή επίσκεψη στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου Παίδων, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστα αποτελέσματα, όλα πήραν το δρόμο τους και αξιωθήκαμε και φέτος να ζήσουμε τα Πάθη και την Ανάσταση του Χριστού μας.Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω ευλογημένη, γιατί η Κωνσταντίνα πλέον καταλαβαίνει τι γίνεται και με τον δικό της παδικό κι αθώο τρόπο, παίρνει μέρος σε όλα.Την εβδομάδα του Πάσχα οι ρυθμοί ήταν ήρεμοι. Κάναμε βόλτες , είδαμε αγαπημένους φίλους, βγήκαμε - επιτέλους- στη βεράντα μας, κοιμηθήκαμε πολύ και επίσης φάγαμε πάρα πολύ (ειδικά η μαμά γκουχ γκουχ ...)Πίσω στην καθημερινότητα τώρα! Όμορφο το διάλειμμα και απαραίτητο. Καλή αρχή από αύριο στα σχολεία. Λίγο έμεινε για τις καλοκαιρινές διακοπές! (Οι μαμάδες να δούμε τι θα κάνουμε τότε... χιχιχι)Μέχρι τότε όμως έχουμε εδώ να πούμε ακόμα πολλά! Μείνετε συντονισμένοι, γιατί στο διάστημα που ακολουθεί έρχονται εκπλήξεις και όμορφα πράγματα!Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.