Στιγμές Μαρτίου

Καλό μήνα με λίγες μέρες καθυστέρηση! Ήρθε ο Μάρτιος! Μπαίνει η άνοιξη! Η φύση γύρω μας έχει αρχίσει να ξυπνάει, τα ανθισμένα δεντράκια είναι παντού κι αυτό μας φτιάχνει πάντα τη διάθεση.

Η Σαρακοστή ήδη διανύει τη δεύτερη εβδομάδα της και το πρώτο ποδαράκι της κυρούλας μας το έχουμε κόψει.

Παρόλο που ταλαιπωρούμαστε ακόμα με ιώσεις, ξεκλέβουμε λίγο χρόνο για να αναπνεύσουμε θαλασσινό αεράκι!Είναι λίγο περίεργη η διάθεση τον τελευταίο καιρό, ίσως φταίει η νηστεία, ίσως φταίνε τα γεγονότα που τρέχουν κι εμείς τρέχουμε από πίσω, ίσως οι πολλές ιώσεις που δεν μας αφήνουν να ανασάνουμε...
Όμως η άνοιξη είναι εδώ κι αυτό τίποτα δεν το αλλάζει! 
Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα... 
Μέχρι τότε, 
Σας φιλώ!!

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.