Ανανεωθήκαμε!!!

Προσθήκη λεζάντας
Γεια σας φίλοι μου! Είμαι πολύ χαρούμενη που σας υποδέχομαι και πάλι στο ανανεωμένο μου σπιτικό! Ήταν μια αλλαγή που ήθελα να κάνω πολύ καιρό, αλλά λόγω ανύπαρκτου χρόνου, όλο την ανέβαλλα! Να που τα κατάφερα όμως κι είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό! Ελπίζω να αρέσει και σε εσάς, όσο αρέσει και σε μένα!Μπορείτε πλέον να βρείτε πιο εύκολα τις αναρτήσεις που σας ενδιαφέρουν από το μενού.  Να διαβάσετε για ό,τι με απασχολεί σχετικά με τα παιδιά και τη μητρότητα, να βρείτε τις κατασκευές που έχω μοιραστεί μαζί σας, τις συνταγές που μας αρέσουν, μερικές από τις στιγμές μας, που τις εχω αιμαλωτίσει εδώ για να μην ξεχαστούν, τις σκέψεις μου, αλλά και τι έχω ανακαλύψει μέσα από τον όμορφο κόσμο του blogging.
Αν θέλετε να μάθετε κάτι παραπάνω για μένα, κάντε κλικ στη φωτογραφία μου. Επίσης θα χαρώ πολύ να τα λέμε και στο facebook, αλλά και το Google+. Αν είστε κι εσείς της χειροτεχνίας γενικά, θα ξέρετε και τον φανταστικό κόσμο του Pinterest, οπότε θα χαρώ να σας δω κι εκεί!
Για να λαμβάνετε με email τις νέες αναρτήσεις, μπορείτε απλά να γράψετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο αντίστοιχο κουτάκι στα δεξιά της οθόνης σας, για να μην με χάνετε ποτέ (χοχοχοχο την πατήσατε! ;-) )!! 
Ακολουθεί σύντομα νέα ανάρτηση, με μια μικρή έκπληξη κι ένα δωράκι!
Μέχρι τότε...
Σας φιλώ!!

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.