ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Μια κακή συνεννόηση με πελάτη, με "έκλεισε" στο γραφείο και ξέμεινα να περιμένω... Αρχικά παραλίγο να νευριάσω, γιατί ήθελα να πάω να ρίξω μια ματιά σε ...διάφορα..., αλλά μετά σκέφτηκα: πάρ' το αλλιώς! Ευκαιρία να γράψω την ανάρτηση που εδώ και δυο βδομάδες θέλω κι όλο δεν προλαβαίνω!
 Καταρχήν μέρα που είναι , να πω χρόνια πολλά στο Σπύρο και τη Σπυριδούλα και βεβαίως βεβαίως και στο δικό μου Σπύρο! <3 Να σας χαιρόμαστε!
Και περνάμε λοιπόν  στο χριστουγεννιάτικο στολισμό μας! Φέτος να σας πω την αλήθεια, δεν είμαι και πολύ ενεργή γενικά. Οι ελεύθερες ώρες στο σπίτι είναι ελάχιστες και συνήθως τα σαββατοκύριακα πρέπει να χωρέσουν τόσα πολλά, που μένουμε και πίσω. Τέλος πάντων, λίγα πραγματάκια φτιάξαμε κι εμείς, κυρίως τα στολίδια κανέλας , που σας είχα δείξει, το δικό μας ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης (advent calendar)
και κάποια άλλα χειροποίητα στολιδάκια των παιδιών. 

Η διακόσμηση του δέντρου έγινε αποκλειστικά από την μεγάλη μου κόρη, η οποία πραγματικά εκστασιάστηκε με την όλη διαδικασία. Το αποτέλεσμα μου άρεσε πάρα πολύ και πρέπει να σας πω, ότι ένιωσα πολύ όμορφα, γιατί την εμπιστεύτηκα και εκείνη δικαίωσε την εμπιστοσύνη μου! Πολύ κουκουβά έπεσε όμως και πολυλογώ! 
Στο μεταξύ τρέχουν και διάφορες δράσεις, στις οποίες ελπίζω να προλάβω τη συμμετοχή, όπως είναι η ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων καρτών που οργάνωσε η Ασπασία από το My Lovable Baby Girls. Είναι κι όλα αυτά τα δωράκια για δασκάλες, φίλες , συγγενείς που πρέπει να τελειώσουν. Είμαι κι εγώ που δεν έχω καθόλου ενέργεια. Για να δούμε...
Μέχρι την επόμενη χριστουγεννιάτικη ανάρτηση...
Σας φιλώ!!

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.