Μονοήμερη στην Τήνο

Από τις μεγαλύτερες χαρές για μένα είναι τα ταξιδάκια. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή μου φαίνονται ακόμα πιο ελκυστικά... Κοντινά ή μακρινά, στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, μονοήμερα ή για πολλές μέρες, δεν με απασχολούν όλα αυτά. Η διαδικασία του ίδιου του ταξιδιού και τα μέρη που επισκέπτομαι, έστω και για λίγες μέρες είναι από τα πράγματα που αγαπώ ιδιαίτερα. Παλιότερα έκανα αρκετά συχνά ταξίδια, πλέον όμως σχεδόν καθόλου. Όταν όμως μου δίνεται η ευκαιρία να επισκεφθώ ένα νέο μέρος, το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ, ακόμα κι αν είναι μόνο για λίγες ώρες!

Μια μονοήμερη στην Τήνο πήγαμε λοιπόν με τον άντρα μου. Ήταν από τις πιο όμορφες μέρες που έχω ζήσει, για πολλούς και διάφορους λόγους. 
Καταρχήν γιατί ήμασταν οι δυο μας μόνο, κάτι που πραγματικά μου είχε λείψει. Αυτό και μόνο έκανε τη διαφορά. Έπειτα γιατί μετά από πολλά χρόνια , ταξίδεψα και πάλι με πλοίο!! :-) Από κει που παλιά τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο κατεβαίναμε με το πλοίο στα Χανιά, είχα να πατήσω το πόδι μου σε λιμάνι και γω δεν θυμάμαι πια από πότε! Κι άλλες πολλές λεπτομέρειες, όπως η υπέροχη ανατολή που είδαμε στο πλοίο, το ότι περιμέναμε το καράβι στην Τήνο σε λάθος αποβάθρα και τρέχαμε μέσα στη βροχή να το προλάβουμε, ο κρύος αέρας που με παρέσερνε στο κατάστρωμα, τα πολλά γέλια  αλλά κι η ησυχία, έκαναν την εκδρομούλα αυτή μια υπέροχη ανάμνηση! Δεν θα πω άλλα, δεν χρειάζεται άλλωστε... ;-) Θα καταλάβετε τα υπόλοιπα με μερικές φωτογραφίες! 


Η πιο όμορφη ανατολή που έχω δει...


Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση που προσκύνησα την Παναγία, από τα πιο σεμνά και περιποιημένα προσκυνήματα.Γεμάτη όμορφα μνημεία η Τήνος.


Εννοείται ότι δεν ήξερα τι να πρωτοτραβήξω από τα υπέροχα σπιτάκια... Δυστυχώς είχε κόσμο στις αυλές και δεν φωτογράφισα όλα όσα ήθελα ;-)

Η πρωινή καλοκαιρία το μεσημέρι έδωσε τη θέση της σε συννεφιά και φουρτούνα. Τα παπάκια κάτι ήξερα που δεν βούτηξαν!
Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.