PRINCESS BIRTHDAY PARTY


Με κάποιο περίεργο τρόπο, μιας και καθόλου δεν τα είχαμε σχεδιάσει, κι οι δυο μου κόρες έχουν γενέθλια το Σεπτέμβριο και μάλιστα με δυο μέρες διαφορά. Έτσι, τουλάχιστον προς το παρόν, που ακόμα είναι μικρές κι οι παρέες τους περίπου ίδιες, τα γιορτάζουμε μαζί. Φέτος λόγω διαφόρων παραγόντων, μέχρι τελευταία στιγμή δεν είχαμε αποφασίσει αν θα κάναμε κάτι.
Μετά από πολλές σκέψεις κι επειδή μου αρέσει τα παιδάκια να δημιουργούν αναμνήσεις όμορφες από αυτές τις ξεχωριστές γι' αυτά μέρες, αποφάσισα να κάνω κάτι πάρα πολύ μικρό, μεταξύ μας σχεδόν, κυρίως για να το χαρούν και να παίξουν. 
Το πάρτυ μας είχε σαν θέμα, τι άλλο, τις πριγκίπισσες! Κάναμε πολλά συμβούλια και διαβούλια, αλλάξανε εκατό φορές γνώμη, αλλά τελικά καταλήξαμε η τούρτα της μεγάλης να έχει τη Ραπουνζέλ, η τούρτα της μικρής τη Σταχτοπούτα και γενικώς να είναι προσκεκλημένο όλο το πριγκιπικό επιτελείο του σπιτιού μας. 
Για τη διακόσμηση ελάχιστες πινελιές έβαλα, γιατί ο χρόνος για την προετοιμασία ήταν πολύ λίγος. Εκτύπωσα το κάστρο της Σταχτοπούτα, όπως και τις εικόνες με τη Σταχτοπούτα και τη Ραπουνζέλ, οι οποίες έγιναν σημαιάκια, αλλά και ευχαριστήριες καρτούλες.  Τα βρήκα εδώ κι εδώ στο υπέροχο blog της Δώρας (η οποία για άλλη μια φορά με ξελάσπωσε και την υπέρευχαριστώ!). Ένα ρολό από χαρτί κουζίνας με λίγη φαντασία και τη βοήθεια της Κωνσταντίνας, μεταμορφώθηκε στον πύργο της Ραπουνζέλ. Σημαιάκια Happy Birthday στόλισαν τους τοίχους και πολλά κομφετί σκορπίστηκαν σε όλα τα τραπέζια και τα μπολάκια - βαζάκια - ποτηράκια. (Ακόμα μαζεύω κομφετί, αλλά είναι τόσο όμορφα όταν τα στολίζεις, που χαλάλι τους! 
Οι τούρτες ήταν χειροποίητες, κέικ σοκολάτας με επικάλυψη βουτυρόκρεμας. Η μία από τις δυο είχε και γέμιση μαρμελάδα φράουλα (κι αυτή σπιτική), ενώ η άλλη ήταν απλά σοκολατένια. Τη συνταγή για το συγκεκριμένο κέικ τη βρήκα εδώ, στο σάιτ της  Τζωρτζίνας, όταν πειραματιζόμουν με ζαχαρόπαστα. Τελικά δεν πρόλαβα να φτιάξω ξανά ζαχαρόπαστα, όμως το κέικ είναι πραγματικά υπέροχα αφράτο και ζουμερό, πεντανόστιμο! Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. 
Αυτό ήταν και το δικό μας πριγκιπικό πάρτυ! Πολύ απλό, αλλά τα κορίτσια το ευχαριστήθηκαν πραγματικά πολύ κι αυτό ευχαρίστησε κι εμένα ακόμα περισσότερο!

Χρόνια πολλά μικρές πριγκίπισσές μου, να σας χαιρόμαστε! Και του χρόνου!
Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.