ΑΧ ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΑ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙ

DSC03373
 Μια γλυκειά μελισσούλα εδώ και λίγες μέρες μου έχει κλέψει - για άλλη μια φορά- την καρδιά! Ο λόγος βέβαια για το Κωνσταντινάκι μου, που έλαβε μέρος στην πρώτη επίσημη παράσταση. Σε αληθινό θέατρο, με υπέροχες στολές, μουσική και πολύ πολύ χορό.
Από βδομάδες κουβεντιάζαμε για αυτή τη γιορτή, αφού έπρεπε να μάθουμε τα λόγια του ρόλου της.

Βέβαια μαζί με τα δικά της είχαμε μάθει και τα λόγια όλης της γιορτής, καθημερινά μου μάθαινε τα χορευτικά που έκαναν τόσο το δικό της γκρουπάκι, όσο κι όλα τα άλλα γκρουπάκια, τραγουδούσαμε τα "Τερατάκια τσέπης" κι άλλα πολλά.
 Από την προηγούμενη το βράδυ ο ενθουσιασμός είχε χτυπήσει κόκκινο. Όλη την ώρα έβγαζε τη στολή της και την έβλεπε, με ρωτούσε συνεχώς αν κοντεύει η Παρασκευή και μέχρι να την πάρει ο ύπνος είδαμε και πάθαμε. Εχτές το απόγευμα, με το που ξύπνησε, σηκώνεται και φωνάζει: " Καλησπέρα και καλή γιορτή!!! Φύγαμε για το θεατράκι!!!" Μιλάμε για ενθουσιασμό όχι αστεία!
Δε σας κρύβω ότι μόλις την έντυσα και την είδα έτσι μελισσάκι, με τις κεραιούλες τις και τα φρου φρου της, ένιωσα ένα κόμπο στο λαιμό... Αλλά συγκρατήθηκα...
Δεν κατάφερα όμως αργότερα να κρατήσω τα δάκρυά μου, όταν την έβλεπα να κάνει τις χορογραφίες, όταν την άκουσα να λέει τα λογάκια της, δυνατά και καθαρά, χωρίς ντροπή και χωρίς κομπιάσματα... Μεγάλωσε το κοριτσάκι μου... Δεν είναι πια το μωράκι με τα μαγουλάκια που χωρούσε στο μισό μου χέρι. Είναι ολόκληρο παιδάκι πια κι ώρες ώρες δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι εγώ η μαμά της... Τι κάθομαι και γράφω ε; Τέλος πάντων! Συναισθήματα και πάλι συναισθήματα που με κατακλύζουν από χθες...
Μια ευχή θα κάνω κλείνοντας. Και του χρόνου και για πολλά πολλά χρόνια ακόμα να είναι καλά και χαρούμενη, έτσι όπως όταν χόρευε και χοροπηδούσε ευτυχισμένη στο φινάλε της γιορτής μαζί με τις φίλες της και τις δασκάλες της!

 DSC03376

Άντε και του χρόνου να καμαρώσουμε και τη Βαγγελίτσα μου!!
Καλό εβδομάδα φίλοι μου!
Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.