Μια φιλοξενούμενη... κάμπια!

Μη σας προβληματίζει ο τίτλος και μη σκέφτεστε ότι οι κάμπιες τέλος, αφού μπήκαμε πια στο καλοκαίρι! Μια αλλιώτικη κάμπια θα γνωρίσουμε σήμερα! Μας τη συστήνει η γλυκειά και χρυσοχέρα Αλεξάνδρα από το Craftland.

 Την Αλεξάνδρα τη γνώρισα καλύτερα μέσα από την ομάδα μας Μαμαδο-blogs στο facebook και πραγματικά είναι φορές που νιώθω ότι ζούμε ζωές παράλληλες. Κι επειδή όλα όσα φτιάχνει με ξετρελαίνουν, της ζήτησα να κάνει κάτι και για μας! ;-)  Δείτε παρακάτω λοιπόν αυτή τη φανταστική κάμπια, που είμαι σίγουρη ότι τώρα στις διακοπές θα γίνει πολύ καλή φίλη των παιδιών, αλλά και δική σας! ;-) Αλεξάνδρα μου σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!
Μαθαίνω τους αριθμούς με την αριθμοκάμπια!!Γεια σας!! Είμαι η Αλεξάνδρα, μαμά της Κωνσταντίνας που υπήρξε η έμπνευσή μου για το blog μου Craftland!!!

Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω την Κατερίνα για την πρόσκληση της στο υπέροχο blog της!! Κατερίνα μου ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία!!!

Θέλω να σας δείξω 1 παιχνιδάκι που μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς στο σπίτι και να βοηθήσετε το παιδάκι σας να μάθει τους αριθμούς!!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι :

Τσόχα ή χαρτόνια σε διάφορα χρώματα
ΚόλλαΚόβουμε τα σχήματα και τους αριθμούς , κολλάμε αν θέλουμε τους αριθμούς  πάνω στα κομματάκια της κάμπιας και προσπαθεί το παιδί με την βοήθεια μας να τα βάλει στην σωστή σειρά!!

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.