Guest Post από την Ελεάννα και το ημερολόγιο της!!Την Ελεάννα την έχω "γνωρίσει" εδώ και πολύ καιρό εδώ στην μπλογκογειτονιά! Μου άρεσε από την αρχή, γιατί το μπλογκ της είναι ένα αληθινό ημερολόγιο, μου θυμίζει πάρα πολύ τα ημερολόγια που κρατούσα παλιότερα. Γεμάτο σκέψεις, στιγμές και συναισθήματα, αλλά και ιδέες, κατασκευές, παιχνίδια και ένα σωρό άλλα! Ένα μπλογκ που σε τραβάει να το διαβάζεις, αφού είναι αληθινό!
Μέσα από την παρέα μας στο facebook, τo Μαμαδο - blogs είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω καλύτερα και να τη συμπαθήσω ακόμα περισσότερο. Και έτσι σήμερα έχω την τιμή να την φιλοξενώ, εδώ στο δικό μου σπιτάκι και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό!
Η ανάρτησή της μου άρεσε πάρα πολύ, ακριβώς γιατί ξεφεύγει από τα δικά μου ροζ, πριγκηπικά, λουλουδένια κλπ, που συνεπάγονται τα κοριτσούδια μου! Μας δίνει μια υπέροχη ιδέα για να απασχολήσουμε τα ζουζούνια μας και να περάσουμε δημιουργική ώρα μαζί τους! Απολαύστε την! Ελεαννάκι μου σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!! 


«Το πάρκο των δεινοσαύρων….»

Πριν αρχίσω την ανάρτηση μου, θα ήθελα να σας πω , πως είμαι πολύ χαρούμενη που η Κατερίνα με φιλοξενεί στο όμορφο blogάκι της! Κατερινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ !!!!!

Πάμε τώρα να σας γνωρίσω το δικό μας «πάρκο δεινοσαύρων» …

Όταν αρχίζει η γκρίνια η μαμά αναλαμβάνει δράση!

Τι αρέσει περισσότερο στο γιό μου; Οι δεινόσαυροι! Κοιτάμε γύρω-γύρω με σ’ το σπίτι και ψάχνουμε υλικά…

Ένα χοντρό χαρτόνι, μπογιές , ζεστή σιλικόνη, ξυλάκια, ψαλίδι ,λευκές κόλλες Α4 και  αρκετή φαντασία ήταν τα υλικά μας!

Κόψαμε δεντράκια, μία λίμνη, «θάμνους» και άφησα τον Κωνσταντίνο να ζωγραφίσει το χαρτόνι και όοοολα όσα σχεδιάσαμε όπως ήθελε με τα χρώματα που ήθελε… Όλα τα σχεδιάκια ήταν δική του παραγγελία…!

Μετά τα κολλήσαμε πάνω στο χοντρό χαρτόνι και φτιάξαμε ένα αυτοσχέδιο πάρκο δεινοσαύρων όπως εκείνος το ονόμασε…!

Ομολογώ πως δεν περίμενα να παίξει αρκετή ώρα με το «πάρκο» …Επίσης δεν περίμενα πως θα του άρεσε τόσο πολύ!

Η γκρίνια σταμάτησε μαγικά! Βγήκαν απ’ το κουτί οι δεινόσαυροι και το παιχνίδι άρχισε για αρκετή ώρα!!! Το χαρτονένιο πάρκο δεινοσαύρων έμεινε «ανοιχτό» όλη μέρα! 


Το βραδάκι στολίστηκε στο μικρό γραφειάκι του και οι δεινόσαυροι μπήκαν και πάλι στο κουτί τους μέχρι το πρωί που το παιχνίδι θα ξανά άρχιζε… 2 Μέρες τώρα ασχολούμαστε με το πάρκο και το μόνο που λέμε τώρα είναι   Aντίο  γκρίνια!!!»  

Τώρα θα φτιάξουμε καινούργιο πάρκο  σπίτι για τον Batman, τον Superman και τους υπόλοιπους Marvelo- ήρωες …!

Τα αυτοσχέδια παιχνίδια «πιάνουν» δοκιμάστε το!

Φιλιά Ελεάννα…

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.