DIY ΠAIΔIKO ΠOPTPETO ΣE KAMBA

Γεια σας γεια σας!! Τι κάνετε καλά μου φιλαράκια;; Αυτές οι μέρες ήταν θεότρελες, κουραστικές και γεμάτες εμπειρίες. Αλλά θα σας μιλήσω σε άλλη ανάρτηση γι'  αυτό και για το επόμενο Σαββατοκύριακο των εκλογών... 
Σήμερα είναι το πάρτυ της Μαχούλας και το θέμα είναι από τα αγαπημένα μου: DIY! Είπα λοιπόν να κλέψω λίγη ώρα από τις ετοιμασίες για τη γιορτούλα της Κωνσταντίνας μου και να μοιραστώ μαζί σας το πινακάκι που είχα φτιάξει για τη βάφτιση μιας αγαπημένης μπεμπούλας, της κόρης της κουμπαρούλας μου! 

Η κατασκευή είναι πολύ απλή και ερασιτεχνική, αλλά έγινε με πολλή αγάπη! 


DSC02703

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Αρχικά πήρα έναν καμβά μικρό, χαρτοπετσέτες με σχέδια τριαντάφυλλα και εκτύπωσα σε χαρτι γλασσέ μια φωτογραφία της μικρούλας. 
Στη συνέχεια  με ένα πινέλο, πέρασα τον καμβά ένα χέρι κόλλα για ντεκουπάζ και κόλλησα δύο χαρτοπετσέτες, καλύπτοντας όλη την επιφάνεια. Μετά έκοψα γύρω γύρω τη φωτογραφία και άπλωσα από πίσω κόλλα ντεκουπάζ. Την κόλλησα πάνω στις χαρτοπετσέτες και άφησα να στεγνώσει η κόλλα. Αφού στέγνωσε εντελώς, με το πινέλο πέρασα από πάνω διαδοχικά, άλλα δύο χέρια κόλλα. Το άφησα να στεγνώσει και πάλι, ώστε να σταθεροποιηθεί. DSC02705

Μετά, πήρα υφασμάτινη κορδέλα σε μπορντώ απόχρωση και την κόλλησα στο περίγραμμα του καμβά. Έφτιαξα τέσσερα μικρά φιογκάκια με την κορδέλα και τα κόλλησα στις γωνίες.
Με μπορντώ ακρυλική μπογιά έγραψα το όνομα της μικρούλας και την ημερομηνία της βάφτισης. 
Έτοιμο! 
10356496_575640949217079_971270810_n

Μιας κι έχει αρχίσει η περίοδος των βαφτίσεων, είναι πολύ ωραία ιδέα για δώρο! Σαν παραλλαγή μπορείτε να κολλήσετε τη φωτογραφία ή την παράσταση που θέλετε και να βάψετε με μπογιά το γύρω γύρω. 
Καλές κατασκευές! 
Σας φιλώ!

Με αυτή την ανάρτηση συμμετέχω στο link party της Mommas Daily Life! Ελάτε κι εσείς!You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.