Για να ξορκίσω το κακό...

via
Είναι κάποιες μέρες που όλα είναι στραβά. Από τον καιρό που είναι ό,τι νά 'ναι, μέχρι τα κρεμμύδια που σε κάνουν να κλαις, πριν καν αρχίσει το καθάρισμα! (Μη γελάς καθόλου φιλαράκι, γιατί έχω ρίξει τέτοιο κλάμα αυτή τη βδομάδα όταν μαγειρεύω... άλλο πράγμα σου λέω!) 


Τι να πρωτοπώ; Από τη Δευτέρα, που περίμενα μια ώρα στη στάση περιμένοντας τρόλευ, τα οποία ξαφνικά αποφάσισαν ότι είχαν στάση εργασίας, χωρίς να το πουν σε κανέναν; Για τους φακούς επαφής μου που αποφάσισαν να με καταστήσουν ημίτυφλη πάνω στο peak της δουλειάς; Για την πελάτισσα που για έναν ανεξήγητο λόγο κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο και μου κάνει την ίδια ερώτηση, για το ίδιο πράγμα και παίρνει την ίδια απάντηση και πάλι απ' την αρχή; Για την Κωνσταντίνα που ξυπνάει τόσο κακοδιάθετη, που λέω δεν είναι αυτό το παιδί μου, κάποιο άλλο είναι; Για το ότι είμαι χωρίς pc και χωρίς εκτυπωτή;  Κι αυτά είναι τα πιο λάιτ... Μη σε πάω στα δύσκολα, θα ψυχοπλακωθείς φιλαράκι! 


Όμως θέλω κάπως να ξορκίσω το κακό! Δεν ξέρω ακόμα πώς, θα τη βρω όμως την άκρη... Απλά περιμένω να τελειώσει αυτή η βδομάδα και να φύγει. 

via

Περιμένω τη Μεγάλη Εβδομάδα πως και τι! Να νιώσω ξανά αυτή την κατάνυξη, που σε καμιά άλλη ακολουθία όλο το χρόνο δεν τη βιώνεις. Συναισθήματα και ξεχασμένες υποσχέσεις, προς Αυτόν που όμως ποτέ δεν ξεχνάει καμιά υπόσχεσή Του σε μένα. Με το καλό να αξιωθούμε πάλι να τα ζήσουμε όλα αυτά.

via
Και μέσα σε όλη την ταραχή και το τρέξιμο των τελευταίων εβδομάδων, είχα και τις λαμπάδες των βαφτιστηριών. Είχα αποφασίσει από την αρχή της Σαρακοστής ότι θα έφτιαχνα τσόχινα στολίδια, είχα προμηθευτεί και τα υλικά. Τελικά τίποτα δεν έφτιαξα, για πρώτη φορά αγόρασα έτοιμες... :-( Ελπίζω τουλάχιστον να τις ευχαριστηθούν τα πιτσιρίκια και του χρόνου να μπορέσω να κάνω πιο πολλά πράγματα. 

Το συμπέρασμα είναι ότι δεν πρέπει να κάνω σχέδια και δεν χρειάζεται να είμαι βέβαιη για τίποτα. 
Καλή υπόλοιπη βδομάδα! Θα τα ξαναπούμε σύντομα! Θέλω να σας δώσω συνταγή για κουλουράκια πασχαλινά, που τα φτιάχνω πολλά χρόνια τώρα. 
Σας φιλώ! You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.