Όχι, δεν σε ξέχασα, απλά είμαι μαμά!!

great-quotes-02
via
Πριν τρεις μέρες μου έστειλε μήνυμα η κολλητή-κουμπάρα-φιλαράκι μου . Εκείνη την ώρα κάτι έκανα στο σπίτι, μετά έβαλα για ύπνο τα παιδιά και μετά έπεσα ξερή για ύπνο. Και δεν απάντησα, ούτε τότε, ούτε την επόμενη μέρα ούτε και την μεθεπόμενη… Και δικαιολογημένα η καημενούλα, μου στέλνει πάλι σήμερα ένα μήνυμα, αναρωτώμενη τι έπαθα, αν έκανε κάτι και τα λοιπά…

Λοιπόν όχι, δεν σε ξέχασα, δεν έκανες τίποτα, απλά… είμαι μαμά!!! 

Κι ο χρόνος έγινε.. εχθρός μου!!


Για άλλη μια φορά λοιπόν, συνειδητοποίησα, πόσο χαμένη στο διάστημα έχω καταντήσει… Από τη στιγμή που γυρίζω από τη δουλειά  και κλείνει η πόρτα, ό,τι δεν έχει σχέση με τα παιδιά ή το σπίτι , αναβάλλεται.

Όχι καλά μου φιλαράκια, δεν σας ξεχνάω. Ούτε έγινα ξαφνικά μια  γαϊδούρα, που δεν απαντάει σε μηνύματα και mails. Κι εγώ θέλω να σας δω, να πάμε για καφέ, να μιλήσουμε ώρες όπως παλιά... Ίσως πιο πολύ από όσο νομίζετε! Μέσα στη μέρα, σας σκέφτομαι πολλές φορές. Αλλά δείξτε κατανόηση… Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά πώς περνάνε οι ώρες!  Πώς φεύγουν οι μέρες, οι βδομάδες… Έφυγε ο χειμώνας, πέρασε η άνοιξη, ήρθε το Πάσχα, φτάσαμε στην Ανάληψη… Πέρασε ο μισός χρόνος και δεν ξέρω πώς!


Δεν το συζητώ δε για να πάρω τηλέφωνο, όσο είναι ξύπνια τα σκούδια! Η Κωνσταντίνα θα θυμηθεί ακριβώς εκείνη τη στιγμή το, από μέρες εξαφανισμένο, αρκούδι-κούκλα-κουζινικό-βιβλίο, το οποίο ΠΡΕΠΕΙ να το βρούμε ΤΩΡΑ!!!! Η Βαγγελίτσα την ώρα που μιλάω, θα ανακαλύψει το μεγάλο της ταλέντο στην αναρρίχηση κι αφού δεν πέφτει κοντά το Έβερεστ, καλό είναι και το γραφείο, η βιβλιοθήκη, η τραπεζαρία… Κι η μάνα να βλέπει να διαλύεται το σπίτι κάθε δευτερόλεπτο που γράφει στο καντράν, όλο και περισσότερο!!! Ο Γελαστούλης είναι μπερδεμένος

                                                                                               
DSC01003
                                                                                      

Μην με παρεξηγείτε λοιπόν! Ούτε εσείς διαδικτυακά μου φιλαράκια! Εγώ τρυπώνω στα δικά σας σπιτάκια καθημερινά, ας είναι καλά το σμαρτφόουν!! Ο Γελαστούλης κλείνει το μάτι Τρατάρομαι από τα γλυκάκια σας, χαίρομαι με τα νέα σας, κλέβω και καμιά ιδέα για χειροτεχνίες. Έλα όμως που ό,τι φτιάξω, ακόμα κι αν το φωτογραφήσω, δεν προλαβαίνω να το ανεβάσω… Μπαγιατεύει…  Ο Γελαστούλης κοροϊδεύειkeepcalm
via

Σκέφτομαι όμως πως ακόμα κι έτσι, έστω κι αν είμαι χαμένη στο διάστημα, έστω κι αν αργώ να απαντήσω, παρόλο που όλα πλέον τα κάνω με χρονοκαθυστέρηση, νιώθω ότι τουλάχιστον όταν κάνω αυτά που πρέπει, όταν είμαι με τους αγαπημένους, όταν μιλάω –τελικά- ή ακόμα καλύτερα, όταν συναντιέμαι με τις φίλες, ζω. Ζω εκείνη την στιγμή και την απολαμβάνω. Απολαμβάνω τις ζουζουνιές των πιτσιρικίων (όταν δεν φωνάζω!! Ο Γελαστούλης κλείνει το μάτι), ευχαριστιέμαι ένα γρήγορο καφεδάκι με μια καλή φίλη ή με τον αντρούλη.


DSC00979
                                                                            
Και είμαι ευτυχισμένη, γιατί, έστω κι αν όλα αυτά τελικά είναι στιγμές, που περνούν τόσο γρήγορα, που δεν το καταλαβαίνω, όμως τις έζησα και τις ζω. Και μόνο γι’ αύτο αξίζει να είμαι ευγνώμων. Γιατί καλύτερα να μην έχω φωτογραφία από τον καφέ με την φιλενάδα , αλλά να έχω κρατήσει κάθε λεπτό της κουβέντας μας, μέσα στο κουτί των αναμνήσεων.

live
via

Ναι… ελπίζω να βγάλατε άκρη, γιατί έτσι απ’το διάστημα που γράφω, μπορεί να μην κατάλαβε και κανείς τίποτα!!

Καλό Σαββατοκύριακο !! Την Κυριακή είναι η γιορτή του πατέρα! Αν προλάβω, θα σας δείξω τι θα φτιάξουμε για το μπαμπά μας!! 
Να περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας!
Κι αν νομίζετε καμιά φορά ότι σας ξεχνούν, ξανασκεφτείτε το –μπορεί κι εκείνοι να έχουν χαθεί στο διάστημα, από όπου σας σκέφτονται συνέχεια με αγάπη!!!

summer
via

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.