"ΠΑΩ ΜΑΜΑ"

via


Τα τελευταία βράδια, η Βαγγελίτσα έχει αρχίσει πάλι να ξυπνάει. Μια φορά, μην φανταστείτε τίποτα ιδιαίτερο, μόνο για να πιει λίγο γάλα και αμέσως πέφτει για ύπνο. Μάλιστα, μόλις πιει όσο θέλει, σπρώχνει το μπιμπερό και λέει "νάνι!" . :) 
Με κουράζει πάρα πολύ αυτό, γιατί μου κόβει τη νύχτα στα δυο, κι όσο να πεις, είμαι και πολύ καλομαθημένη από τα παιδιά μου, αφού ποτέ δεν ξενυχτήσαμε. Ήταν και οι δυο υπναρούδες! 


Αλλά κάθε φορά , την ώρα που την πάω στο κρεβάτι της, έτσι, μισοκοιμισμένη και μέσα στα σκοτάδια, με αγκαλιάζει με τα μικρά της χεράκια και μου λέει : "πάω μαμά" (σ' αγαπάω μαμά). 
Ε αυτές οι λεξούλες από τα χειλάκια της, είναι η μεγαλύτερη αποζημίωση για την αγρυπνία... 
Και αν είναι να τις ακούω, ας ξυπνάω και τρεις φορές τη νύχτα...You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.