Καλό μήνα!!

via


Αργοπορημένη, όπως κάθε Δευτέρα, τρέχοντας και με ένα σωρό δουλειές να με κυνηγούν, βγαίνοντας από το σπίτι, με συνεπήρε η ομορφιά της φύσης.
 Καταγάλανος ουρανός, ήλιος ολόλαμπρος, ελληνικός, μυρωδιές και πάλι, από τις ανθισμένες νεραντζιές! 

Είδα ακόμα και μερικές κόκκινες παπαρούνες που έδιναν χρώμα στο πλάι του γκρίζου πεζοδρομίου. 

Ο Απρίλης μπήκε πολύ δυναμικά, γεμάτος χρώματα και μοσχοβολιστός! Μας φέρνει την άνοιξη επίσημα, τις πασχαλιές και τις παπαρούνες, τις ανοιξιάτικες βόλτες, τα μεγάλα απογεύματα. Ακόμα ακόμα, στο τέλος του κρύβει και τη Μεγαλοβδομάδα! Καλώς τον δεχθήκαμε!

Ας έχουμε έναν υπέροχο μήνα!!! :) 

Κι ένα τραγούδι από τα αγαπημένα μου, του Θαλασσινού!Καλημέρες!!

You May Also Like

0 σχόλια

Κουβεντούλα να γίνεται... Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας! Επιλέγοντας να σχολιάσετε μέσα στην ανάρτηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι κοινοποιείτε σε αυτή την ιστοσελίδα τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά, αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας μπορείτε να σχολιάσετε ως ανώνυμος χρήστης ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα. Τα στοιχεία σας σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και διαγράφονται μετά από ένα χρόνο.
Τα σχόλιά σας και η επικοινωνία μου μαζί σας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά!

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.