Απογοήτευση

Εννοείται ότι μετά τα σύννεφα έρχεται μια λιακάδα. Όμως μέχρι να έρθει αυτή η λιακάδα, ντύνεσαι ζεστά, παίρνεις μαζί και μια ομπρέλλα καλού -κακού και περιμένεις. 
Να ξεσπάσει μπόρα ή απλά να βγει ο ήλιος.

Τι κάνεις όμως αυτές τις ώρες της συννεφιάς και της αναμονής; Δεν μπορώ να ακούσω άλλα για υπομονή και τα όμοια. 
ΟΚ! Υπομονή! Κάτι πιο πρακτικό; Χειροπιαστό; 
Είμαι στην πιο παραγωγική και δημιουργική ηλικία, μαζί με χιλιάδες άλλους. Και τα χέρια μου είναι δεμένα. Δεν αξίζει τίποτα αυτό που σπούδασα. Δεν μετράει καθόλου αν και πόσο δούλεψα. Τι στο καλό έπρεπε δηλαδή να έχω κάνει;;;; Ας μου πουν! Ή τουλάχιστον ας ξεκαθαρίσουν ότι αυτό που θέλουν είναι υπάλληλοι - καροτσάκια,  24hrs on-call.  Από την αρχή, να ξέρουμε τι μας περιμένει. 
Ο Θεός θα βοηθήσει. Έλεγαν όμως οι αρχαίοι, συν Αθηνά και χείρα κίνει. Έλα που όχι χείρα, ούτε δάχτυλο δεν μπορώ να κουνήσω! 
Ασυναρτησίες... Φταίει η απογοήτευση για ακόμη μια φορά. 
Καλή μέρα.

You May Also Like

0 σχόλια

COPYRIGHT ©2013-2018 - mamagiaspiti.gr

Όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα του παρόντος ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Μαμά Για Σπίτι (με την εξαίρεση εκείνων στα οποία αναφέρεται η αρχική τους πηγή).
Απαγορεύται ρητά η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρων αναρτήσεων ή/και φωτογραφιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τη δημιουργό και κάτοχο του παρόντος ιστολογίου.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

PRIVACY POLICY

Το ιστολόγιο mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, ενώ σε καμία περίπτωση αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας ή διαγωνισμού, που συνεπάγεται κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών προς το ιστολόγιο, πρέπει να δηλώνεται ρητά από τον χρήστη ότι συμφωνεί με την κοινοποίηση των δεδομένων αυτών. Και σε αυτή την περίπτωση όμως το mamagiaspiti.gr δεν διατηρεί ούτε χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας , χωρίς να κοινοποιεί αυτά σε τρίτους, ενώ μετά το πέρας της επικοινωνίας ή του διαγωνισμού, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.